2777
2789
عنوان

حس ششم یا..

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 129 پست
آماده شد تگ میکنم مطالبمو بخونی خودتو ازین حس رها کنی از تار وت و هر کوفتی !عزیزدلم بخدا من نه چماقم ...

میو میو باورکن میفهمم حرفتو 

بخدا میفهمم 

من خودم حدودا ۶ ماه فال نگرفتم 

چون به این نتیجه رسیده بودم که پول هدر دادنه(البته منکر این نمیشم که بعضیاشون واقعا عالی بودن!)

دوباره الان معتاد شدم..میومیو میدونم که به فکری 

ولی خواهش میکنم ازت کاربری بچه هارو نترکون..

شخصا بهت قول میدم مورد مشکوکی ازکلاهبرداری ببینم تگت میکنم

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣
میو میو باورکن میفهمم حرفتو  بخدا میفهمم  من خودم حدودا ۶ ماه فال نگرفتم  چون به ا ...

گلم این حالت معتاد گونه جلوش گرفته نشه میکشه بهچیزای دیگه اولشه این چیزا' با خودت مبارزه کن سخته میدونم حداقل برو حافظ بگیر دستت ویرت بخوابه' اونایی که میگی درست میگن اتفاقا از همه خطر ناک ترن برای زندگیت' چون بهاشونو جن و موکلشون از زندگیت میکنن این یعنی این که خوششون اومده موکل و جنشون ازت!!!! امیدوارم تا دو سه روز دیگه بتونم اون مطالبمو آماده کنم نصیحت دینی نیست از دین علم روانشناسی همه توش نوشتم ' 

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم این حالت معتاد گونه جلوش گرفته نشه میکشه بهچیزای دیگه اولشه این چیزا' با خودت مبارزه کن سخته مید ...

از همه بدتر اثر همین تفریحیشم اینه که قدرت  تصمیم گیری قدرت تشخیص قدرت پذیرش مسولیت اعمال خودت همه و همه از دستت میره و این توجیه در خودت داره که دنبال یک فرا انسان باشی 

گلم این حالت معتاد گونه جلوش گرفته نشه میکشه بهچیزای دیگه اولشه این چیزا' با خودت مبارزه کن سخته مید ...

جدی اینجوریه؟؟؟من نمیدونستم..

چشم میومیووووو قول میدم تاپیک حس ششم هم نزنم که بچه ها فکرشون به اون سمت نره💕

فقط جون من دوستامم نترکون دیگه .اگه یکی ازبچه ها تاپیک زد توروخدا ناراحتشون نکن..

کاربریشون میترکه من نالاحت میشم🙁

ببین من قول دادما 

توام لطفا فرصت بده به بچه هامون😢🌸

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

@قمرخانوم_پنجه_طلا  

@سینوس  

@پره_پروانه  

آجیااا 

بخونید این کامنت میومیو رو 

فک کنم مشکل حل شد 

بچه ها ماام سعی کنیم کمتر ازاین تاپیکا بزنیم که هم خودمون طبیعی تر زندگی کنیم و هم دیگران خدایی نکرده به سمت دعا و فال نرن

باشه؟😢

البته منم از میومیو درخواست کردم که اگه تاپیک حس ششم دید گزارش نزنه و به بچه ها و من فرصت بده که ترک کنیم🌸

از پاکی و خوبیت همه رو خوب میبینی ولی تو این چیزارو دیدی من خانومایی رو اینجا دیدم که با این کارا دختر و زن رو فرستادن زیر دعا نویس ' شر درست کردن توی زندگیا ' جدع ازین که آخرتمون رو به گند میگشن ابن دنیارو هم زهر کردن دستشون کجا بنده ? شکایت از کی بکنن ? بگن تو اینترنت معرفی شدن بهمون ? فتا استعلام میگیره میبینن سیم کارت اسمشون نیست حسابی که پول ریختن بنام یکی دیگست! طرف کلی هم ویس ازشون داره که تعریف کرده دوست پسرش یا شوهرش چیه و چی باهاش تهدید به سکوت میشه! بخاطر پست دعا و طلسم طرف ادرسشونم داره ! اونی که توی ارایشگاه نشسته زندگیارو نابود میکنه و ارجاع میده دعانویس س ک سی کلا منکر میشه و با یه خری توی آگاهی بده بستون داره ! چی بگم برات ' فکر کردی ندیدم' از تشت اب و احضار و جفر و تسخیر و سرکتاب و تا روت و اوراکل و مدفوع سگ سوزوندن و لیومارد و همه چی اگاهم دیدم از نزدیک و دیدم اونایی که توش بودن

من ک هنوزم حلالت نمیکنم چون واقعا تهمت زدی و جور دیگ قضاوتم کردی ...ببین من دیگ گفتم شرکت نمیکنم تو چند تا پیکم به بچها گفتم حدداقل یه هفته نیان چون ذهنشون آروم سه ..به نظرم همه چی دوستانه تر قشنگ تر حل میشه ...ما ک بی دین و کافر نیسیم ...قسم خورده بودم هیچ وقت ریپلی نکنم شما رو اما سری بعد با صمیمیت دیگران رو اول امر به معروف و نهی از منکر کنید بعد گزارش بزنید ...

اگ پیامبران هم اینطور بد صحبت میکردن اصلا دینی نمیموند ..مردم دین زده میشدن ...

راه حل هرچیزی خوبیه و خوب صحبت کردن

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
حس ششم توش تبلیغ میشه در نهایت به این چیزا خب چه میشه کرد انگار بگیری سرمابخورم ولی فقط ابریزش بینی ...

میومیو من که حرفاتو قبول کردم و گفتم که عمل میکنیم فقط میگم فدصت بده بچه ها کم کم ترک کنن موضوع رو.قبول نکردی یعنی؟🙁

از پاکی و خوبیت همه رو خوب میبینی ولی تو این چیزارو دیدی من خانومایی رو اینجا دیدم که با این کارا دخ ...

مرسی ازمهربونیت میومیو‌..

نگرانیتو درک میکنم 

چون چندوقت پیش تو ی تاپیک درمورد مهره مار بود..

خب اون تاپیک قطعا یکی دونفر رو به فکر مهره ی مارگرفتن مینداخت؛ خود من شخصا اعتراض کردم و گزارش زدم..

کلی بچه ها گفتن چرا اینکارو کردی 

یا جواب نمیدادم یا مثل شما قاطعانه دلیل میوردم 

میفهمم حرفاتو..

مرسی که اطلالات دادی بهمون 

فقط لطفا اجازه بده بچه ها کم کم بیخیال این موضوع بشن 

باگزارش و ترکوندن بخدا چیزی درست نمیشه.. 

من ک هنوزم حلالت نمیکنم چون واقعا تهمت زدی و جور دیگ قضاوتم کردی ...ببین من دیگ گفتم شرکت نمیکنم تو ...

من که حلالیت نخواستم ولی صحبت کردم زیر بار نمیرفتی هنوزم میگی تهمت ' اینم خوب نیست  ' و حتی اون هم خوب نبود که این همه شلوغ کردی و تاپیک و تگ ' حالا اینجا که جمع خودتونه باز یه چیزی ولی تاپیکاتون خیر بچه بازی بود' بعد از تو گیسو شروع کرد برو بخون' میدونی چرا ? چون شات تبلیغ شماره فالگیر ازش فرستادم اونمذیادته چقدر حاشا کرد و گفت تهمته ! خدایی یادته?

من که حلالیت نخواستم ولی صحبت کردم زیر بار نمیرفتی هنوزم میگی تهمت ' اینم خوب نیست  ' و حتی اون ...

به نظرم حلالیت چیز خوبیه ک باید بگیری ..ن از من کلا از هرکسی ...چون حق الماسه ..چون اون دنیا میفهمی ک کنه  قمر روزم چطور خراب شد ...تجربه های بعد از مرگ رو بخون ...

من شلوغ نکردم تاپیکم جدی بود من خاستم اون خانوما بیان ببینم چه کردم ...چون واسم مهمه  .. ببین اگه مشکلی داشتم پیشو نمیگرفتم ...من هنوز نمی‌دونم با کی بد صحبت کردم ...شاید اون روز حالم بد بوده ..و اگدمیگفتی حتما ازش عذر خواهی میکردم ...

به هر حال گذشت و دیگ هم ریپلای نکن عزیزم ... 

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
مرسی ازمهربونیت میومیو‌.. نگرانیتو درک میکنم  چون چندوقت پیش تو ی تاپیک درمورد مهره مار بود.. ...

ببین لازم بود و هست اگه حس ششم هم نبریم زیر سوال همون فالگیرا دعانویسا میان میگن اینم همونه پس چرا ???? پارتی بازی???? اینجا بسنر خیلی بدجور مهیاست دخترا عاشق زیادن که حتی حاضرن برن س ک س کنن دستمالی دعانویس بشن ولی به عشقشون برسن' یا اینایی که باردار نمیشن! یا مشکل مالی دارن' یا با شوهرشون داستان دارن خودتو بکن قاضی ' الان قیافه منو یه ناظم چادری میبینی ? نه بابا من ته سوسولم بیشتر از هشت سال از عمرمو اصلا ایران نبودم والا تحصیلانم هم حوزوی نیست ولی خیلی خوندم ازش از همه ادیان از فلسفه از ماورا .... 

به نظرم حلالیت چیز خوبیه ک باید بگیری ..ن از من کلا از هرکسی ...چون حق الماسه ..چون اون دنیا میفهمی ...

شاتش رو که فرستادم ' الانم خوشحاله از من' ولی دوست نداشت باهات صحبت کنه برای همین اسمشو نمیتونم بگم