2777
2789
عنوان

حس ششم یا..

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 129 پست
شاتش رو که فرستادم ' الانم خوشحاله از من' ولی دوست نداشت باهات صحبت کنه برای همین اسمشو نمیتونم بگم

هرجور دوست داره ...دقیقا چرا خوشحاله؟؟؟خب باید منم بدونم دیگ ..

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقطم والا من نیستم ولی من علنی تر بودم و تاپیک زدنای خود قم و گیسو بدتر کرد اوضاع رو برای من همراه جمع کردید ماخواسته وگرنه هیچکس خبردار نبود از تاپیک نی نی یار والا

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

@قمرخانوم_پنجه_طلا     @سینوس     @پره_پروانه     آجیااا& ...

اقااا من معتاد شدم تو ک میدونی من چ عجولیم ک لنگه ندارم این تایپکا ارومم میکنن یکم ولی سعی میکنم کمتر بزنم نمیگم نمیزنم چون نمیخوام بد قول بشم ولی کم میزنم قول میدم اینو 🤞

هرجور دوست داره ...دقیقا چرا خوشحاله؟؟؟خب باید منم بدونم دیگ ..

اشتباه برداشت نکن از مبارزه با فالگرا و دعا نویسا خوشحاله از تو هیچی نگفت فقط جواب داد که اسمشو نگم برات نمیخواد بحث کنه دیگه' اخه گلم محترمه آرومه سنش جا افتادست کاربر قدیمی خب حق داشت دیگه خداییش 

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

من ک هنوزم حلالت نمیکنم چون واقعا تهمت زدی و جور دیگ قضاوتم کردی ...ببین من دیگ گفتم شرکت نمیکنم تو ...

عزیزم ایشون که بد حرف نزدن فقط میخواستن جلوی یه اشتباه گرفته شه شما هم به دل نگیر

عزیزم ایشون که بد حرف نزدن فقط میخواستن جلوی یه اشتباه گرفته شه شما هم به دل نگیر

گلم اونجا با من بد صحبت شده ...به هر حال گذشت 

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
اشتباه برداشت نکن از مبارزه با فالگرا و دعا نویسا خوشحاله از تو هیچی نگفت فقط جواب داد که اسمشو نگم ...

والا به همون خدا من بحثی ندارم مگ چقدر بی فرهنگ و سطح پایین منو دیدین

@قمرخانوم_پنجه_طلا  

@میومیو_عوض_میشه  

الان که چی اون حرفاتون؟آشتی نمیکنید؟بخدا ناراحت میشم 

بسه دیگه بچه ها.‌😔

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣
تو را آتش دیدم رفیق در عصبانیت خخخ

آره من کلا مهربونم خیلی مهربون ینیدبیشتر از چیزی ک فکر کنی ...اگ هرکمکی بشه به هرکس بتونم میکنم ...اما وای به روزی ک عصبی بشم 😐 

@قمرخانوم_پنجه_طلا     @میومیو_عوض_میشه     الان که چی اون حرفاتون؟آشتی نمی ...

من بحثی ندارم ....مارمولکه عزیزم