2821
2789
عنوان

خیلی حالم بده...

135 بازدید | 11 پست

با شوهرم سر یه مسائلی بحثمون شد اونم برای اولین بار هرچی از دهنش در اومد بهم گفت.

دارم دق میکنم همش دارم گریه میکنم دوسدارم برم خونه بابام اینا یه مدت ولی نمیدونم کارم درسته یا نه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نرو اصلا...سرسنگین باش باهاش یه مدتم تحویل نگیر نه اینکه قهر کنی ها فقط بی‌توجه باش

الان دو سه روزه همینه اوضاعم..حتی شامم میارم نمیخوره اصلا باهم حرف نمیزنیم

همیشه تو دعوا زن وشوهری اول سعی کنید خودتون مشکل حل کنید تا انجا که می شه به خانواده ها نکشید موضوع

نمیخوام موضوعو به کسی بگم فقط میگم اومدم حال و هوام عوض شه

بشینین صحبت کنید به نظر من شما پیش قدم بشو نزارید این قهر زمانش بیشتر از دو سه روز بشه با روی خوش برو با شوهرت در آرامش حرف بزن مطمئن باش با این کارت کوچیک نمی شی 

اولش من با آرومی حرفزدم ولی اون شروع کرد داد و بیداد

اشکال نداره هرچیم داد زد شما ساکت باش وقتی شما اروم باشی جوابش ندی ایشونم اروم می شه به خودش میاد بهتر از اینه که چون اون صداش برد بالا منم برا اینکه کم نیارم صدام ببرم بالا 

بعدم خوتون می گین برا اولین بار باهاتون این طوری رفتار کرده مطمئن باشید خودشم ناراحت .

بابا از سیاست زنانگی استفاده کنید یه خوردی دلبری چاشنیش کن اشتی کنید😊

اشکال نداره هرچیم داد زد شما ساکت باش وقتی شما اروم باشی جوابش ندی ایشونم اروم می شه به خودش میاد به ...

من سیاست میاست بلد نیستم .همیشه هر وقت کاری میکنه بهش میگم چرا این کارو کردی به خودش نمیگیره انگار همیشه من مقصرم