2777
2789
عنوان

مسافرت

136 بازدید | 13 پست

آقا..چه وضعشه 

یکی ازدوستای من تواین کرونا ۳ ۴ بار رفت مسافرت 

یاهمسایمون کلی شعار میداد که مردم رعایت نمیکنن اونوقت الان خودشون شُمالن!!!

باز یکی دیگه ازدوستام شیرازه!هرشب استوری میذاره بیرونه😐

خدایی چرا رعایت نمیکنن و نمیترسن خستمووون شد روز ب روز اوضاع بدتر میشه

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

اره همه دوستای منم رفتن شمال

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همکارای من پرستار  و دکتر تابستون 3 بار رفتن سفر اخرین بار هم تاسوعا عاشورا نوبتی رفتن کل شیفت افتاد گردن من تازه خیر سرشون کادر درمانن  تو کلینیکم ماسک نمیزنن  😑

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
یه بنده خدایی همسایمونه از اول کرونا که مهمون بازی با غریبه داشتن هیچ تاالان بازم به دوهفته یبار مسا ...

اره منم ازاین استوریای مهمون بازی زیاد میبینم 

بعد دقیقا همینا درمیان میگن مردم رعایت نمیکنن!!!!

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣
واقعا من امروز مجبور شدم بجه امو ببرم بانک بانکی ک خلوتم بود کلی استرس گرفتم چطوری مردم میرن مسافرت ...

خدابهتون سلامتیِ همیشگی بده عزیزم

اره منم ازاین استوریای مهمون بازی زیاد میبینم  بعد دقیقا همینا درمیان میگن مردم رعایت نمیکنن!! ...

باز خودمونیه همیشگی باتعداد محدود فرق داره از سبک زندگی هم باخبرن و دیگه خانواده محسوب میشن نه دوست و رفیق!که هرکی پی کار خودشه پارتی میگیرن و جمع میشن 

همکارای من پرستار  و دکتر تابستون 3 بار رفتن سفر اخرین بار هم تاسوعا عاشورا نوبتی رفتن کل شیفت ...

بنظرت ممکنه برای این باشه که کرونا ربطی به اجتماع نداره؟

الان تو اداره ای که طرف ی اتاق مجزا داره خیلی حساس و فلان کرونا گرفته...

بعد کسی که تو میدون میوه و تره بار شهر کار میکنه

اونجا قیامته همیشههه بعد ی مغازه نمیبنده که بگن مثلا فلانی کرونا داره😑 اصلا 

یا اربعین عراقیا... الان اونجا باید میشد مرکز کرونا 

واقعا درگیرش شدم چرا اینجوریه؟

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
بنظرت ممکنه برای این باشه که کرونا ربطی به اجتماع نداره؟ الان تو اداره ای که طرف ی اتاق مجزا داره خ ...

بحث  کی میگیره کی نمیگیره نیست   اینا خودشون کادر  درمانن  همکارم میگه خسته شدم از کار زیاد به خاطرر  کرونا استعلاجی بگیرم  چند ماه نیام  خوب تو که میگی و میدونی چرا میری سفر 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔