سلام بچه ها دلم خیلی گرفته چند روزه شوهرم داره رانندگی یادم میده ولی تا میشینیم پشت فرمون خیلی میترسم امروز انقد بهم حرف زد گفت اصن هیچی یاد نمیگیری احساس خیلی بدی بهم دست داد
از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری! بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم کارش بد بوده......مربی منم هرروز بهم میگفت ارزوم بود ماشین داشتیم بایکی تمرین کنم بعد کلاس میرفتم
از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری! بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕
من حتی جرعت نمیکردم سوار ماشین بشم هرکی میگفت میگفتم نه ولی ۱ ماه پیش رفتم ثبت نام کردم و فردا جلسه هشتم کلاسای شهرمه عاشق رانندگی شدم ترسم به کل ریخته و بدون ترس رانندگی میکنم چون مربی اموزشم داد ولی اگه تو خونه یکی میخواست بهم یاد بده عمرا اگه ترسم میریخت الان هنوز امتحان شهرمو ندادم ولی چون اموزشم با مربی بوده وقتی شبا میام خونه با خواهرم دوتایی میریم رانندگی کلی تمرین میکنم