2777
2789
عنوان

رانندگی

325 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها دلم خیلی گرفته چند روزه شوهرم داره رانندگی یادم میده ولی تا میشینیم پشت فرمون خیلی میترسم امروز انقد بهم حرف زد گفت اصن هیچی یاد نمیگیری احساس خیلی بدی بهم دست داد  

باز خوبه شوهرت گفته مربیت گفته بود چه کار میکردی.

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ناراحتم کرد 

شوهر منم  همینطوره  همش  غر میزنه  

میگم  بابا  تو چند ساله  رانندگی  میکنی  بلدی  من  تازه  کارم  

منم  حوصلم  نمیکشه   باهاش  آموزش  ببینم   میخوام  برم  آموزشگاه   

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀
خخ شوهرمنم خییییلی غر میزد من رفتم کلاس فورا یاد گرفتم مربی جلو خود شوهرم میگفت آفرین چ دست فرمونی د ...

پزو ۴۰۵ ولی خودمم میترسم هی میگه حواست به ماشینا باشه منم فکر میکنم الان یه ماشین میاد لهم میکنه🤣🤣

خوب ناراحتم کرد 

میدونم کارش بد بوده......مربی منم هرروز بهم میگفت ارزوم بود ماشین داشتیم بایکی تمرین کنم بعد کلاس میرفتم

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

من حتی جرعت نمیکردم سوار ماشین بشم هرکی میگفت میگفتم نه ولی ۱ ماه پیش رفتم ثبت نام کردم و فردا جلسه هشتم کلاسای شهرمه عاشق رانندگی شدم ترسم به کل ریخته و بدون ترس رانندگی میکنم چون مربی اموزشم داد ولی اگه تو خونه یکی میخواست بهم یاد بده عمرا اگه ترسم میریخت الان هنوز امتحان شهرمو ندادم ولی چون اموزشم با مربی بوده وقتی شبا میام خونه با خواهرم دوتایی میریم رانندگی کلی تمرین میکنم