فرشته٢۵٢۵ مدیر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 158 عنوان فال میگیرم | مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 35 پست سلام دوستان کسی یه فالگیر خوب نمیشناسه ؟ یا اینجا کسی حس ششمی نیس ؟!قبلا اینجا یه خانومه بود رایگان فال گرفتن برای نی نی سایتی ها هرچی گف درست در اومد الان گمش کردم ... پیج اینستا هم داشت ،.. اگر کار خواستید بدون سرمایه اولیه به من پیام بدین🌹🍃 1399/07/20 | 16:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_پر_انرژی عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 22305 پنجشنبه ها تک نیت رایگانه اما توی سایت نیست پیج تون چیه خبحالا نمیشه واسه منو امروز بگیرید تو اینستا پیام بدم؟ این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻
asmane عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 4818 پیج تون چیه خب حالا نمیشه واسه منو امروز بگیرید تو اینستا پیام بدم؟ توی تلگرام sama_asman کلام تو عصای معجزهگر توست😌❤️
دختر_پر_انرژی عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 22305 توی تلگرام sama_asman باشهپیام دادم بهتون این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻
فرشته٢۵٢۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 158 توی تلگرام sama_asman سلام خوبین ؟ من قبلا بهتون پیام دادم خیلی راضی بودم اما فکر کنم دیلیت اکانت کردین ! دیگه نمیتونم پیام بدم بهتون ؟ اگر کار خواستید بدون سرمایه اولیه به من پیام بدین🌹🍃
asmane عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 4818 سلام خوبین ؟ من قبلا بهتون پیام دادم خیلی راضی بودم اما فکر کنم دیلیت اکانت کردین ! دیگه نمیتونم پیا ... سلام عزیزم اره دیلیت زده بودم بیاین پی وی اگر میخواین ایدی جدید بدم کلام تو عصای معجزهگر توست😌❤️
فرشته٢۵٢۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 158 سلام عزیزم اره دیلیت زده بودم بیاین پی وی اگر میخواین ایدی جدید بدم درخواست دوستی دادم اگر قبول کنید ممنون میشم یا همینجا ایدیتونو بدین اگر کار خواستید بدون سرمایه اولیه به من پیام بدین🌹🍃