2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید به وسواس اهمیت بدی وگرنه بدتر میشه.اگه نماز می خونی ،دیگه پات رو تو دستشویی آب نزن حتی اگه فکر ...

اره نماز میخونم بابام اینا دعوام میکنن میگن پاکه اهمیت نده من روز به روز بدتر میشم

شمایی که پاتونو میشورین فکر چندسال دیگم باشید که از درد پا نمیتونید یه خواب راحت داشته باشید....چکمه ...

الانم تازه شدم ۲۱ ساله وقتی هوا ها سرد بشه من پادرد میگیرم 😭

ادرار ک ب پا بخوره نجسه چطور نماز بخونه

دقیقا مشکل اینجاست که چون شخص بر اساس وسواس هی ذهنش درگیر میشه که نکنه پام نجس شده باشه ،می شورتش.در صورتی که واقعا اینطوری نیست که هر دفعه نجس شده باشه.اتفاقا میگن اصلا به این وسواس توجه نکنین و با همون حالت نماز رو بخونین تا ذهنتون از اون درگیری راحت بشه و کم کم دیگه بهش فکر نکنه.

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
اره نماز میخونم بابام اینا دعوام میکنن میگن پاکه اهمیت نده من روز به روز بدتر میشم

اگه بدونی آخر و عاقبتت چی میشه بی خیال وسواس میشی

متاسفانه خواهرم گرفتارش شد.حتی دارو هم مصرف کرد .اما نتونست به نفس خودش غلبه کنه

الآن یه آدم کاملا بدبخته

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
الانم تازه شدم ۲۱ ساله وقتی هوا ها سرد بشه من پادرد میگیرم 😭

من یه خورده از شرایط الآن خواهرم برات بگم که بی خیال وسواس بشی

خواهرم مجرد که بود وسواس گرفته بود.وقتی شدید شد زد به گردنش و تو خیابون گردنش خشک شد و بردنش دکتر

اینا به کنار

بعد از ازدواج همچنان وسواس نجسی داشت.تمام وقتش رو میزاشت برای نجسی و پاکی.یادمه یه خروار لباس نشسته رو یه جا کوپه می کرد.یه چاقو هم گذاشته بود کنار لباسا.بعد میگفت این لباسا نجس هستن با خون و ادرار و ... و با چاقو میفتاد به جونشون تا از لباس به نظر خودش جدا کنه.مدام در حال شستن پای خودش و بچه ش بود.و پارچه ای بچه ش رو باهاش خشک می کرد رو مدام چک می کرد تا نجس نباشه.کل وقتش رو میزاشت برای این چیزا و تمام خونه ریخت و پاش بود همیشه.از بس دست و پای خودش و بچه ش رو شسته بود اگزما و خشکی پوست گرفتن و خون می اومد و قرمز و ملتهب بود.طفلی بچه ش.هر چقدر هم میگفتیم وسواس داری بی خیال شو،میگفت حق با منه.دوباره باردار شد ولی شدت بیماری بیشتر شده بود و توی بارداری داروی های ضد افسردگی و وسواس رو خورد و خیال می کرد تاثیری روی جنین نداره ولی متاسفانه اون جنین الآن یه کودک مرزی هست و بهش اجازه نداده بودن تو مدارس عادی درس بخونه و موقع ورود به کلاس اول ابتدایی متوجه شدن.اینم بدون که اصلا برای بچه دومش وقت نمیزاشت وقتی بچه کوچیک بود و فقط تو عالم خودش و نجسی و پاکی بود.بچه کلا از لحاظ هوشی و ذهنی عقب موند و حتی 1 شعر هم قبل از مدرسه یاد نگرفت و بهش یاد هم ندادن.

الآن هم اگه سر زده بری خونه ش کف زمین جای پا وجود نداره.پر از کاغذ و چند سری لباس شسته شده و خشک شده و بشقاب و قاشق چنگال و غذای مونده تو بشقاب کف زمینه.

یه آدم کاملا افسرده و بدبخت که حتی دلش نمیخاد کسی بره خونه ش چون از لحاظ ذهنی دیگه کشش تمیز کردن یا حتی جمع و جور کردن رو نداره

ببین من آبروی خودم رو با تعریف کردن وضعیت داغون زندگی خواهرم بردم تا شما به خودت بیای و دنبال چاره باشی.لطفا به خودت و خانواده ت رحم کن