خیلی عادته بدیه من همیشه فکر میکنم بقیه چجوری میرن
خیلی.... من همش عذاب میکشم
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
هم اینکه وسواسی ام هم اینکه امروز هر کاری کردم دیدم پاهام خیس میشه مجبور میشم اب بکشم
نباید به وسواس اهمیت بدی وگرنه بدتر میشه.اگه نماز می خونی ،دیگه پات رو تو دستشویی آب نزن حتی اگه فکر می کنی ادرارت به پاهات پاچیده و با همون پا نماز بخون.چند روز این کار رو بکن تا از سرت بیفته
به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست: https://www.aparat.com/v/aLKx2
به قول گلپا:وقتی این ربنا را میخوانند میتونی این رو معنی کنید برای من؟ ما فردوسی داریم فردوسی جلوی عربی خواندن ما رو گرفت. مصر با اون عظمتش زبانش عربی شد. ما دنبال این هستیم که زبانمان را عربی کنیم؟ خوب آقا ما این همه ردیف های موسیقی داریم!اسم خیابون حافظ رو تو شیراز به شجریان تغییر دادندملت خوشحال هستند!😐😐😐