2777
2789

من نشدم متاسفانه

ولی خیلیا میشن

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسم دارو گیاهی چی بود؟؟

یه برنامه گیاهی بود برای خانمایی که تنبلی دارن یه خانمی که تنبلی داشت چند سالاقدام بود با این برنانه سر یک ماه حانله شده بود خواهرشم هنون مشکل رو داشته بود اونم سر یک ماه حانله شده بود ایشون خدا خیرشون بده بهم برنامه رو دادن منمبه لطف خدا سر یک ماه حامله شدم ولی خوب هرسه تامون مشکلتنبلی تخمدان داشتیم و شوهرامونم سالم بودن اگه میخوای برات بفرستم 

ممنون میشم اگه بفرستی عزیزم 

اول ماه دوفاستون خوردم پریود شدم بعد از روز سوم دکتر بهم لتروزول داد خوردم فکر کنم تا هفتم پریودی دیگه هیچ قرصی نخوردم و این درمان رو انجام دادم صبح زنجبیل یک ق چ بریز رو آب گرم و بخور (آب گرم زیاد نباشه در حدی که زنجبیل توش حل بشه تقریبا یک چهارم استکان کوچیک ها یا حتی کمتر تندی زنجبیل جوری باید باشه که تو گوشت احساس سوزش کنی )

یک روز در میان رازیانه دم کن و بخور 

هرروز یکساعت پیاده روی 

وقت پریودی دم کرده نعناع بخور آب هویج هم خوبه بخور 

از عطاری جنسینگ بگیر پودر کن عسل دارویی نه خالص عسل دارویی از عطاری بگیر هرروز صبح ناشتا یک ق چ از پودر رو با یک ق غ عسل دارویی تو آب ولرم حل کن بخور آخر شبم همین محلول رو قبل خواب درست کن و بخور 

هرروز تا یک ماه باید انجام بدی نه یه روز انجام بدی یه روز نصف و نیمه و یه روز کلا انجام ندی هرروز باید کامل انجام بدی امیدوارم به حق همین شب ها ان شاالله خدا بهت یه نی نی سالم بده 

لطفا برای من و تو راهیمم دعا کن حالم بهتر بشه زایمان راحتی داشته باشم و مشکلاتم حل بشه ممنون🙏

اول ماه دوفاستون خوردم پریود شدم بعد از روز سوم دکتر بهم لتروزول داد خوردم فکر کنم تا هفتم پریودی دی ...

انشاااله به حق همین شبای آخر ماه صفر نی نی ات رو صحیح و سالم بغل کنی 🥰😊👼