2777
2789
عنوان

نامزدم

135 بازدید | 6 پست

سلام دوستان خوبین راستش ۴ ماه هست نامزد کردم خواهرشومادرشوهرم هیچی نشده پشت سرم حرف زدن قضاوت کردن چطور میتونم شوهرم و تو چنگم نگه دارم و بهشون اجازه دخالت ندم باتجربه ها راهنماییم کنیدتروخدا

دیگه باید ببینی قلق شوهرت چیه 

بعضیا مظلوم نمایی میکنن که شوهرشون طرفداریشونو بکنه 

بعضیام داد و هوار راه میندازن شوهره رو میندازن تو جون خانوادش

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پرش میکنن ک زنت خودگیره میاد خونمون غذا کم میخوره فک میکنه ماکثیفیم  و قضاوت

اینجور آدما درست نمیشن و هرکاری کنی یه چیز تازه دارن که بگن همسرت باید عاقل باشه و خودش حقیقتو درک کنه شما هیچوقت بد خانوادشو نگو هیچوقت..اگه همسرت درمورد حرفای اونا چیزی گفت بگو به نظر خودت منطقیه من چنین کاری بکنم؟؟ من تازه وارد این خانواده شدم بدی ندیدم که بخوام بدی کنم من دلم میخواد همه دوستم داشته باشن پس قطعا عمدا کاری نمیکنم که کسی ناراحت بشه...بگو یه سری چیزا مربوط به تفاوت فرهنگ و خانواده س و هیچکدوم بد نیست فقط متفاوته امیدوارم تو این تفاوتارو درک کنی و نزاری به حساب بد بودن من

عزیزم من تجربه کردم و درکت میکنم.اصلا جبهه نگیر و حرف بدی نزن. چون حق رو هم بگی نامزدت حرفتو قبول نداره و ۴ ماهه باهمین. ولی با خونوادش یه عمره داره زندگی مسلمه ک اونارو باور داره. بگو نه یکم خجالتیم یا پیشش تو خونتونم کم غذا بخور ک ببینه کلا غذات کمه

ولی اصلا جبهه نگیر عادی برخورد کن

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..