سلام دوستان خوبین راستش ۴ ماه هست نامزد کردم خواهرشومادرشوهرم هیچی نشده پشت سرم حرف زدن قضاوت کردن چطور میتونم شوهرم و تو چنگم نگه دارم و بهشون اجازه دخالت ندم باتجربه ها راهنماییم کنیدتروخدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پرش میکنن ک زنت خودگیره میاد خونمون غذا کم میخوره فک میکنه ماکثیفیم و قضاوت
اینجور آدما درست نمیشن و هرکاری کنی یه چیز تازه دارن که بگن همسرت باید عاقل باشه و خودش حقیقتو درک کنه شما هیچوقت بد خانوادشو نگو هیچوقت..اگه همسرت درمورد حرفای اونا چیزی گفت بگو به نظر خودت منطقیه من چنین کاری بکنم؟؟ من تازه وارد این خانواده شدم بدی ندیدم که بخوام بدی کنم من دلم میخواد همه دوستم داشته باشن پس قطعا عمدا کاری نمیکنم که کسی ناراحت بشه...بگو یه سری چیزا مربوط به تفاوت فرهنگ و خانواده س و هیچکدوم بد نیست فقط متفاوته امیدوارم تو این تفاوتارو درک کنی و نزاری به حساب بد بودن من
عزیزم من تجربه کردم و درکت میکنم.اصلا جبهه نگیر و حرف بدی نزن. چون حق رو هم بگی نامزدت حرفتو قبول نداره و ۴ ماهه باهمین. ولی با خونوادش یه عمره داره زندگی مسلمه ک اونارو باور داره. بگو نه یکم خجالتیم یا پیشش تو خونتونم کم غذا بخور ک ببینه کلا غذات کمه