2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گفت رشتی کله ماهی خور

18273 بازدید | 369 پست

من تو سن 15.16سالگی ازدواج کردم آشپزی کامل بلدم. دستپختم بی نظیره تعریف از خود نباشه اینو کسایی که دستپختمو خوردن میگن ولی خیلی از ترفندای آشپزیو بلد نیستم مثلا مرغ و ماهیامو شوهرم پاک میکنه و خورد میکنه چند وقت پیشا ماهی خریدم دادم شوهرم که فقط وسطشو پاک کنه ولی اون اشتباهی سه تیکه ش کرد من میخواستم درسته سرخش کنم کله ماهیه هم بمونه برای تزئین ولی کلشو جدا کرد اشتباهی منم کله هارو تو یه مشما جدا جدا گذاشتم که موقع سرخ کردن سرخشون کنم و برا تزئین بذارم کنار بقیه ماهی. مادرشوهرم اومد خونه(خونه مادرشوهرم زندگی. میکردیم) داخل یخچالو باز کرد و کله ماهیارو دید. گفت کله ماهیا چی میگه گفتم گذاشتم سرخ کنم بذارم کنار بقیش برای تزئین اخه ماهی که سر نداشته باشه یجوریه ماهی درسته سرخ شده خوشگل تره گفت الحق که رشتی کله ماهی خوری گفتم اشتباه میکنی کله ماهی که اصلا خوردنی نیست برا تزئین گذاشتم یه چپ نگام کرد چیزی نگفت چند بار دگ هم نزدیک عروسیمون تو جمع داشتن کارت عروسی مینوشتن گفت رشتی کله ماهی خور با لحجه شمالیم میگه خودشونم ترکن منم گفتم اگه من کله ماهی خورم شمام ترک خرید دگ گفت نه دگ یکمی ناراحت شد و دگ چیزی نگفت ازون به بعد باز بهم میگه رشتی ولی کله ماهی خور ن

خیلی از دستش ناراحتم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق جفتتون یه کتک مفصلهههه

وا من چه کار اشتباهی کردم دقیقا

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

شمالیا عمرن باترکا بتونن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

چقدر بی شخصیته

طفلک با این سنش تربیت یاد نگرفته

مرغ و ماهی پاک کردن هم کارمردنست نیازنیست یادبگیری

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

منتظر گیس کشیا هستیم!

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
جدی گفتی ترک خری بهش؟؟ 😯😯😯

اره بخدا من با هیچکس رودرواسی ندارم