2777
2789
عنوان

سیاست رفتاری

156 بازدید | 17 پست

سلام صبح همگی بخیر

حتما خیلی دیدین ک پیامای مشاوره مینویسن اگ همسرتون وابستس به خانوادش بجای جنگ بااونا به مادرشورتون نزدیک بشید و باهاش ارتباط نزدیک داشته باشید اینجوری همسر باخیال راحتتری میاد سمت شما و وابستگی کم میشه

شما چجوری با مادرشوهرتون ارتباط نزدیکی برقرار میکنید؟؟چکار میکنید

من نمیدونم رگ خواب مادرشوهرم چبه؟؟چجوری فهمیدین شما

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وانمود کن عاشق شوهرتی و اولویت اولته

ب پدرشوهرت بیشتر از پدرت برس.البته فقط جلوی شوهرت

علاوه بر خودشیرینی پیش مادرشوهرت یه وقتایی کمکش کن.و از زبون شوهرت رگ خواب مامانشو بپرس...نقطه ضعف مادرشوهر من همسرمه بعدم کمک بعد احترامه بی نهایت

خوب یا بد مجبورم بخاطر زندگیم و ارامشم

نمی میرم ک یه ساعت اینجور حتی شده فیلم بازی کنم

وانمود کن عاشق شوهرتی و اولویت اولته ب پدرشوهرت بیشتر از پدرت برس.البته فقط جلوی شوهرت علاوه بر خو ...

مادرشوهرمن نقطه ضعفش اینه ازتمام زندگیم سردربیاره 

یعنی ایقدرفضوله فضوله وبی نهایت حسود

فکرکردن خیلی سخته ... واسه همینه همه زودقضاوت میکنن ...😶

مادرشوهر من خیلی هنرمنده عاشقه اینه توام راه اونو پیش بری.اولا خوشم‌نمیومد بعد واسه خودشیرینی و نزدیکی انجام دادم...الان تا میبافه یا میدوزه نظر منو میپرسه.چون بقیه بچه هاش هیچچچچ علاقه ای تدارن

مادرشوهرمن نقطه ضعفش اینه ازتمام زندگیم سردربیاره  یعنی ایقدرفضوله فضوله وبی نهایت حسود

مادرشوهر من دقیقا میدونه چقدر پول داریم تو حساب یا حقوق شوهرم یا هرچی میخریم

ولی من با زبون دارم‌کم کم ب شوهرم می فهمونم نگه بهش.خوب حق داره ۲۶سال اینجور عادت کرده بگه.باید خودم درستش کن

من احترام خانواده ش نگه میدارم زمانی همسزم سرکار به مادرش زنگ میزنم یا یه سری میزنم چون تزدیکمه بعد به همسرم‌میگم امروز با مادرت حرف زدم یا دیدمش اینطور خوشحال میشه

وقتای تنهایی بره خونه مادرش ناراحت نمیشم واکنش نشون نمیدم..

گاهی خونه مادرشوهرم میریم چیزی درست میکنم میبرم میگم مثلا مادرت یا پدرت دوست داره

و همین رفنار با خانواده خودم دارم 

من تو عمرم عروس ب مهربونی و بی زبونی و رفت امد با خانواده های شوهر و لال بودن و کاری بودن خودم ندیدم

بعد اخرش همهههههه ازم ک تعریف میکنن

شوهرم میگه ما یکاری کردیم تو فامیل همه میگن تو فرشته ای...یعنی جررررررر

من مادر شوهرم نزدیکمه تقریبا هرشب بهش سر میزنم یا اگه قراره نرم یا مریضه بهش زنگ میزنم.احترامشو نگه میدارم و خیلی کم صحبت میکنم خونشون مثلا اگه چیزی بگه که من باهاش موافق نیستم بحث و دعوا راه نمیندازم فقط میخندم.اگه هم کاری داره میرم کمکش البته مادرشوهرمم ادم خوبیه و سواستفاده گر نیس

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

رگ خواب مادر شوهرمن نوکری براش و خرید وشیله برا ۶تا دخترشو نوه هاشو زیر سلطه رفتن جاری بزرگم وشوهرشه

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸