2777
2789
عنوان

بی بی چک کاذب

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 53 پست
خب بعد از شیر گرفتینش بچه اولو میشه به شیردهی ادامه داد

من دکترم گفت ب شیر ادامه بده و به حرفای خاله زنکی مادر بزرگا گوش نده گفت بچت الان ب سینت وابستس تا الان ک دارم بهش شیر میدم حالا تا وقتی اون بگه قطعش کن

خب بعد از شیر گرفتینش بچه اولو میشه به شیردهی ادامه داد

منظورم طی این دوران بارداریم میتونم به پسرم شیربدم یا شیرم خراب میشه شماچطوری بودین

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم توکلم ب خداست ولی براپسرم غصه میخورم 

مستاجر ماهم دقیقا پسر داشت انقدر میشست گریه میکرد ک دیگه نمیتونه خودش شیربده  ولی وقتی فهمیده توراهیش دختره دیگه غصه نخورد 

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
من دکترم گفت ب شیر ادامه بده و به حرفای خاله زنکی مادر بزرگا گوش نده گفت بچت الان ب سینت وابستس تا ا ...

واقعا ینی میشه ادامه دادمن فقط برا پسرم دلم میسوزه که درحقش ظلم کردم اگ بهششیرندم

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
مستاجر ماهم دقیقا پسر داشت انقدر میشست گریه میکرد ک دیگه نمیتونه خودش شیربده  ولی وقتی فهمیده ت ...

واقعا سخته برامن که مثل کابوسه همش یادم میشه حالم خوبه یهو یادم میاد دلم خون میشه

واقعا ینی میشه ادامه دادمن فقط برا پسرم دلم میسوزه که درحقش ظلم کردم اگ بهششیرندم

نه خیالت راحت الان همه دکترا میگن ادامه بده فک کنم دیگه دو ماه اخر شاید بگه نده ولی من پرسیدم تا کی شیر بدم گفت حالا حالا بده

واقعا سخته برامن که مثل کابوسه همش یادم میشه حالم خوبه یهو یادم میاد دلم خون میشه

اخی عزیزم اره خیلی سخته... انشاالله ک هرچی هست پیش بیاد... مادر منم اینطوری بود توی شهر غریب با 2تا بچه پشت هم فقط تنها شانسی ک اورد من بدنیا اومدم بچه ساکتی بودم اذیتش نکردم الان راضی هست میگه خوبه ک شما پشت هم بودین کاش بیشتر بچه میاوردم😂

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

اتفاقا بچه میگن شیر مادر باردار رو بخوره خیلی باهوش میشه حالا ولی مطمین نیستم راست باشه یا نه ولی اگه باردار بودی باید خیلی از خودمون بگذریم

خیلی هم بد ویارم تا ماه پنج فقط خون گلاب بروتون بالا میارم اما حالا نمیدونم بااین حالویه بچه کوچیک باید چکار کرد فقط میخام خداکمکم کنه

منظورم طی این دوران بارداریم میتونم به پسرم شیربدم یا شیرم خراب میشه شماچطوری بودین

من چند روز پیش شنیدم که میتونی شیر بدی تا چند ماه

ولی ب تغذیت برسی

بعد مدتی شیر تلخ میشه.بچه دیگه خودش نمیخوره شیرتو

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

[QUOTE=159123944]نه خیالت راحت الان همه دکترا میگن ادامه بده فک کنم دیگه دو ماه اخر شاید بگه نده ولی من پرسیدم تا کی ...[/QUOT

واقعا خیلی امیدوار شدم عزیزم دعا کن منم بتونم بهش بدم 

خیلی هم بد ویارم تا ماه پنج فقط خون گلاب بروتون بالا میارم اما حالا نمیدونم بااین حالویه بچه کوچیک ب ...

میگن دوران شیردهی احتمال بارداری دوبرابر میشه

ان شالله بارداری سالم داشته باشی و خیلی راحت😊

هدیه خداست.خدا خودش حفظش کنه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من چند روز پیش شنیدم که میتونی شیر بدی تا چند ماه ولی ب تغذیت برسی بعد مدتی شیر تلخ میشه.بچه دیگه ...

کاش سراین بدویار نباشم بتونم بخودم برسم

[QUOTE=159123944]نه خیالت راحت الان همه دکترا میگن ادامه بده فک کنم دیگه دو ماه اخر شاید بگه نده ولی ...

ایشالا خودتو تقویت کن بدنت کم نیاره ک دکترت بگه قطع کنی من اینکارو میکنم و حتما قرص اهنتو شروع کن 

میگن دوران شیردهی احتمال بارداری دوبرابر میشه ان شالله بارداری سالم داشته باشی و خیلی راحت😊 هدیه ...

اخه پریود نشدم اصلا .بعد شنیدم خانومی که پریود نشه ینی تخمک ازاد نمیشه یاخیلی ضعیفه اما مال من مث اینکه خیلی قوی بوده همه دوبریام پریود نمیشدن شیرمیدادن تا دوسال اصلا جلوگیری نمیکردن و حامله نمیشدن اما من .....