سلام لطفا هرکی میدونه جواب بده .یه پسر هشت ماهه دارم و ازاول شیردهی تاالان پریود نشدم وجلوگیری داشتم فقط تو این مدت دوباررابطه محافظت نشده که اونم چون پریود نمیشمو مدام به بچم شیرمیدم تقریبا صفرولی سه تا بی بی چک گذاشتم مثبت نشون داد .ایامیشه دلیل مثبت شدنش ترشح هورمونی چیزیباشه
اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
خب بعد از شیر گرفتینش بچه اولو میشه به شیردهی ادامه داد
من دکترم گفت ب شیر ادامه بده و به حرفای خاله زنکی مادر بزرگا گوش نده گفت بچت الان ب سینت وابستس تا الان ک دارم بهش شیر میدم حالا تا وقتی اون بگه قطعش کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا سخته برامن که مثل کابوسه همش یادم میشه حالم خوبه یهو یادم میاد دلم خون میشه
اخی عزیزم اره خیلی سخته... انشاالله ک هرچی هست پیش بیاد... مادر منم اینطوری بود توی شهر غریب با 2تا بچه پشت هم فقط تنها شانسی ک اورد من بدنیا اومدم بچه ساکتی بودم اذیتش نکردم الان راضی هست میگه خوبه ک شما پشت هم بودین کاش بیشتر بچه میاوردم😂
۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
میگن دوران شیردهی احتمال بارداری دوبرابر میشه ان شالله بارداری سالم داشته باشی و خیلی راحت😊 هدیه ...
اخه پریود نشدم اصلا .بعد شنیدم خانومی که پریود نشه ینی تخمک ازاد نمیشه یاخیلی ضعیفه اما مال من مث اینکه خیلی قوی بوده همه دوبریام پریود نمیشدن شیرمیدادن تا دوسال اصلا جلوگیری نمیکردن و حامله نمیشدن اما من .....
اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم