2777
2789
عنوان

جواب کوبنده

601 بازدید | 44 پست

دوستان مادر شوهرم خیلی اذیتم میکنه تیکه میندازه دخالت میکنه توقع بیجاداره اعصاب خودمو شوهرمو خورد کرده لطفا خانمای باسیاست و حاضرجواب بیان ی کم یاد بدن چی بگیم ..جواب کوبنده بگید که دربرابر دخالت و اینا بگم یا مثلا اونجاهایی که بی احترامی میکنن و حد و حدود رعایت نمیکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا برای خودت جنگ اعصاب درست میکنی.کرونا رو بهانه کن و رابطه تون رو بسیار کم کنید خیلی از مسائل اینجوری حل میشه.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!
بگو چی میگن که ما بگیم چی جواب بدی شاه کلید نداریم که به همه چی بخوره 😂

خخ مثلا میگه چرا نمیاین خونم بابا هفته ای دوبار میام اخه چقد ....یا میگه لباست رنگشو دوس ندارم

خخ مثلا میگه چرا نمیاین خونم بابا هفته ای دوبار میام اخه چقد ....یا میگه لباست رنگشو دوس ندارم

میگه چرا نمیاین بگو بهتره بخاطر کرونا زیاد رفت و آمد نشه 

اگر گفت لباست رنگشو دوست ندارم بگو خودم خیلی دوست دارم (ینی اصلا نظرت مهم نیست )

مثلا شوهرم شیفت شب باشه میام خونه اینا ،تواتاق میخ ام بخوابم میگه توهال پیش ما بخواب اخه زشته برادرشوهرم میاد رد میشه من روم نیس بعدشم اتاق خالیه ک ..اینو چی بگم 

اخرش هروقت میبینمش زر میزنه 

اصلا محلش نده.ی گوشت در باشه و گوش دیگه ات دروازه.بذار آنقدر بگه تا خسته بشه.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!

مثلا من میگم واسه جاریم نوبت دکتر گرفتم این خانم حسوده دراومد گفت ن مامانش نوبت گرفته اصن مامانش سواد نداره که بخواد زنگ بزنه ،،حرفشو ببین چه مسخرس ،فقط خواس منو صایع کنه ک تو ازخودت تعریف نکن ،اینجا چی باید میگفتم