خیلی راحت خوب میشه.فقط کلاه بزار سرش ک سرش یکدست میشه.بعد هم مراقب باش زیر سرش چیزی ک پشم شیشه داشته باشه نزاری ک بدترش میکنه.فقط کلاه بزار سرشم هردفه یه سمت بزار.اگر یبار سمت راست خوابوندی دفه بعد سمت چپ بخوابون.اون درار بودنشم خوب میشه.فقط اگر بالاش مورتی داشته باشی خوب.ما برگ خشک شده درخت مورت رو خورد میکنبم میزارم تو کیسه و مثل بالش جلد میزاریم بهش و بالش درست میکتیم.عالیه برای سر بچه.یه فرم خوب میگیره.
شما میتونی کاری که بنظرت درسته انجام بدی نمیتونی توهین کنی خانوم . میتونی نظرتو بدی ، نمیتونی لعنت بفرستی به کسایی که مخالفتن
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
اسی زایمان طبیعی کلا سر بچه یکم پشتش کشیده میشه..واسه نی نی منم هست..تپل بشن کلشون گرد میشه نرمال میشن..
لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
تو بیمارستان نیکا ن موقع سزارین سهوا یکی از انگشتای نوزاد و قطع کردن.حالا لعنت به کسی که میگه سزارین بهتره؟😕 ملت فازشون چیه؟😐
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند