کامل نخوندم.اعصابم بهم ریخت.چیز دیگه ای محتمل نیست
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زایمان طبیعی یه مقدار کشیدگی سر عادیه . فقط سرشو رو بالش نذارین که بتونه راحت سرشو تکون بده ، شکل سرش درست میشه
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
تو بیمارستان نیکا ن موقع سزارین سهوا یکی از انگشتای نوزاد و قطع کردن.حالا لعنت به کسی که میگه سزارین ...
کلا ادب رو قی کردن یه عده
همینجا یکی میگفت مگه حیوونیم که درد بکشیم سزارین میشیم
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
کلا ادب رو قی کردن یه عده همینجا یکی میگفت مگه حیوونیم که درد بکشیم سزارین میشیم
آره اونو یادمه😄 با این مقایسه اصلا نباید بچه دار شد... باید دستگاه جوجه کشی در مقایس انسانی تولید کرد😏
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
آره اونو یادمه😄 با این مقایسه اصلا نباید بچه دار شد... باید دستگاه جوجه کشی در مقایس انسانی تولید ک ...
دیگه همه برن جنین اهدا کنن تو دستگاه رشد کنه😅😅😅
هر چی به دهنشون میرسه میریزن بیرون . دریغ از یه خورده فکر کردن و حرف رو دور دهن چرخوندن