2777
2789
ممنون گلم بخاطر دعای قشنگتون 😘 ان شاء الله روزی همه امروز به همسرم گفتم اگه مشکل از من باشه دیگه ...

گلم منم سونو دادم هیچ مشکلی نداشتم ولی نمیدونم دلیلش چیه خدا کنه دیگه باردار باشم درد پری دارم ولی نمیشم

واقعا چطور روتون میشه بدون محرم شدن باهم رابطه داشته باشید با عرض معذرت خااااااک تو سرت ک ذره ارزش ن ...

مرسی عزیزم 

ولی دینی ک قبولش داری میگه بهم احترام بذارید از واژه های بد استفاده نکنید 

لطفا ریپلای نکن دیگ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یک هفته تا ده روز بعد از تاخیر قاعدگی ، بهترین زمان برای تست بی بی چک . 

درسته گلم میدونی ولی عجله دارم حالا استفاده نمیکنم ببینم چطور میشه توکل بر خدا

گلم منم سونو دادم هیچ مشکلی نداشتم ولی نمیدونم دلیلش چیه خدا کنه دیگه باردار باشم درد پری دارم ولی ن ...

آیت الکرسی بخون برای آروم شدنت و استرس کم بشه، نگران نباش سعی کن استراحت کنید 

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
واقعا چطور روتون میشه بدون محرم شدن باهم رابطه داشته باشید با عرض معذرت خااااااک تو سرت ک ذره ارزش ن ...

به شماکه ربطی نداره عجبا

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
درسته گلم میدونی ولی عجله دارم حالا استفاده نمیکنم ببینم چطور میشه توکل بر خدا

آخه عجله عزیزم بدتر بهت استرس میده .

اگه واقعا باردار باشی و منفی نشون بده ، جز استرس برات چیزی نداره.

یا حتی آزمایش خون هم زود بری همینطور . یا ممکنه عدد بتا کم نشون بده ، دوباره استرس بکشی و مجبور به تست مجدد بشی . 

به نظر من صبوری کن عزیزم .

میتونم بپرسم چند سالتونه ؟

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

عزیزم 

بنویس برا خودت 

لباسای نی نی بخر  همش نگاشون کن قانون جذب واقعا کمک میکنه

من مادرم میخواسته عمل کوچیک کردن  سینه کنه 

لباس زیر سایز کوچیک  خریده بود گذاشته بود تو کشو همش نگاش میکرد تا اخر اوکی شد دقیقا همونو اولین بار استفاده کرده سایزشم همون بود دقیق

عزیزم چقدر حرص تو وجودته  فوشی ک ب من دادی حق الناسه  ولی اشکال نداره من واقعا از ته دلم ...

حرص تو وجودم بخاطر اینکه که میبینم همجنسام خودشون در برابر کفتارایی ک ادعای عشق میکنن ازاد میزارن

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
حرص تو وجودم بخاطر اینکه که میبینم همجنسام خودشون در برابر کفتارایی ک ادعای عشق میکنن ازاد میزارن

عزیزم من راضیم نگران نباش 

شما از شرایز و انتخاب و تفکرات و اعتقادات من اطلاعی نداری درست نیس بی احترامی کنی 

جنس پسر هم قبل از اینکه پسر باشه یک انسانه و احساس داره و برای بدن خودش ارزش قائله 

درست نیس بهشون کفتار گفته بشه اگر اطرافیان شما پسرهاشون شبیه کفتارن چون انتخاباتون غلط بوده

عزیزم من راضیم نگران نباش  شما از شرایز و انتخاب و تفکرات و اعتقادات من اطلاعی نداری درست نیس ...

زمانی ک بکارتتو از دست دادی متوجه حرف من میشی

درضمن درو برخودم دیدم دخترایی رو که از نگاه نامحرم بیزار بودن چون خودشونو انقدر میپرستیدن و ارزش قائل بودن که نزارن هر بقول شما پسر انسان از راه حرام لذتشو ببره و استفاده کنه 

موفق باشی با پسر انسان بامحبتت دیگه ریپلایم نکن واقعا بحث کردن باکسی ک نمیفهمه حوصله میخواد ک من ندارم

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
زمانی ک بکارتتو از دست دادی متوجه حرف من میشی درضمن درو برخودم دیدم دخترایی رو که از نگاه نامحرم بی ...

اولا نمیفهمه کلمه قشنگی نیس برای یه خانم 

دوما که شما که منو ریپلای کردی تا منو با فوش به راهی ک از نظر شما درسته راهنمایی کنی کاش از کلمات دیگه ای استفاده میکردی