2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😞😞😞 وای منم میگم نکنه باردار نباشم

ان شاء الله شما باردارید 😘

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

صبح ناشتا یدونه بذار شنیدم صبح جوابش صحیح تره🙄🙄🙄

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕
[QUOTE=159040030]صبح ناشتا یدونه بذار شنیدم صبح جوابش صحیح تره🙄🙄🙄[/QUOاین استیکرا ینی چ.من هیچوقت ...

نمیدونم همین جورین دیگه🙄😂

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕
حالا من میگم نکنه باردار باشم

واقعا چطور روتون میشه بدون محرم شدن باهم رابطه داشته باشید با عرض معذرت خااااااک تو سرت ک ذره ارزش نداری واسه خودت

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
ممنونم عزیزم انشالله روزی‌خودت باشه

ممنون گلم بخاطر دعای قشنگتون 😘

ان شاء الله روزی همه

امروز به همسرم گفتم اگه مشکل از من باشه دیگه نمیخاد خرج درمان کنی اونم پنجاه پنجاه باشه برو زن بگیر منم میرم، خیلی بغض کرد، رفتم عکس رنگی خداروشکر گفت مشکل نداری ولی نمیدونم چرا بعد یک سالو نیم نی نی نمیاد😢

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘