2777
2789
عنوان

پشت درم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 89 پست
یازهرا یا زهرا یا زهرا حاجت دل همگی روا بشه تو این تاپیک 

سلام عزیزم 

مدتی نیستم ازاینگه درچله عضو بودی و تا پایان همراهی کردی خیلی خوشحالم، بابت خواسته هات ازخداوند مطمئن باش که خداوند بخشنده همه ی کارهاتو درست خواهد کرد،اینو یادت نره که درست میشه به قدرت الهی 

پس ناراحتی ممنوع مراقب خودتباش من برمیگردم درقسمت خصوصی پیام خوشحالیت رو خواهم خوند حتما 

التما س دعا درآخر دعاهات منو یاد کن

یا علی 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  مدتی نیستم ازاینگه درچله عضو بودی و تا پایان همراهی کردی خیلی خوشحالم، بابت خواسته ...

سلام عزیزدلم الهی قربونت برم تو چله ات خیلی حس خوبی داشتم میام تو تاپیکت حس خوبی بهم می ده 

باور کن همیشه تو دعاهام به یادت هستم من همیشه هر کی برام دعا کنه من ده برابر  برابر یادش می کنم دعاگوش هستم 

الهی هر چه زودتر با خبرخوش برگردی عزیزدلم ❤

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
یا زهرا (س) 😔

بسم الله الرحمن الرحیم

ختم مجدد زیارت عاشورا

شروع 🌹7 آبان ماه   و

پایان  16 آذر ماه🌹

به دوستان خود اطلاع دهید
بغیر از دوستان سایت کسی باخبر نشود ازاین چله،واگر عضوی ازاعضای خانواده هم شرکت کردند بغیر ازخانواده کسی نداند بهتر است،

اعضای عزیز چله قبلی و بزرگواران جدید درصورت شرکت زیر این متن رو لایک کنید،
قبل از لایک نیت کنید برای تک تک خواسته هاتون
چشمهارو ببندید با خلوص نیت کنید و بگویید جه خواسته هایی دارید و دوسدارید به آنها برسید

نیت کردید؟؟؟

توکل کنید به خداوند با خلوص صد درصد وبدون هیچ شکی
پیمان ببندید که به رسیدن حاجت شک نداریدو به قدرت خداوند شک ندارید
عهدببندید که شکایت نخواهید کرد دراین ۴۰ روز حتی فکری حتی رفتاری حتی زبانی
عهد ببندید به کسی از چله برداشتنتان خبر ندهید و پنهانی زیارت عاشورا را باخلوص بخوانید
عهد ببندید درطی چله ترک محرمات زبانی و رفتاری و فکری کنید
عهد ببندید به نماز اول وقت خواندن
عهد ببندید به خوردن متعادل درطی چله
عهد ببندید واسطه این چله را امام حسین(ع)قرارداده اید و به بزرگواری وکرامت وامامت ایشان شکی نداریدویقین داریدرسیدن به  خواسته هایتان را صد درصد از خداوند خواهند خواست
عهد ببندید امیدوار باشید و غمگین نباشید و با دقت دستورالعمل را انجام دهید

صلوات بفرستیدوصدقه ای کنار بگزارید بعدازنیمه شب شرعی روز۶ آبان ماه  دوساعت قبل از اذان صبح  به علاوه ۲ رکعت نماز هدیه به امام حسین(ع) مانند نماز صبح اما با خلوص و ادب واحترام خوانده شودوبعد از نماز اولین زیارت چله را بخوانید
ویادتان باشد بعد از نیمه شب شرعی روز چهل (روز ۱۶ آذر ماه)هم صدقه ای کنار بگزاریدو صلوات بفرستید.

درهرروز شماره روز به علاوه
یا حسین(ع)
یا زنیب کبری(س)
رو ارسال کنید
درپاسخ تک تک شما قلب سبز و صلوات خواهم فرستاد،من به این ختم امیدوارم واین امیدواری به اندازه قدرت خداوند است.

هرکه دارد هوس کرببلا بسم الله

قول صد درصدی خدمتتون میدهم که دستتان پر خواهد شد از هرچه میخواهید انشاءالله

نکته ی مهم چله ی عاشورا حاجتتان را صد درصد می دهد و مانده به خلوصتان اگر اعتماد دارید پس مبارکه ولاغیر
این چله را تامرتبه ی سوم تکرار خواهیم کرد پس اعضا ثابت ودائم باشید اگر به خواسته نرسیدید من خدمتتون هستم تا هرچه دوستدارید نثارم کنیداز ناسزا تا هرچه دلتان خواست.

🌷الحمدالله رب العالمین🌷

سلام عزیزم، @mahimahi73   من میخوام تو این چله شکرت کنم، چله زیارت عاشورا.

میشه؟

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

الحمدالله  بابت غم سینه درد نباید کشید  دلخوشی ات می رسد غم نباید چشید بله خوشی ه ...

سلام عزیزم ممنونم واقعا چقدر عالی صبحت میکنید انکار از دل ها خبر دارید الهی خدا به شما سلامتی و عمر باعزت و عاقبت بخیر ی و اجرتون با سید شهدا 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س )

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام عزیزم ممنونم واقعا چقدر عالی صبحت میکنید انکار از دل ها خبر دارید الهی خدا به شما سلامتی و عمر ...

وعلیکم السلام 

عزیزم 

خیر خبر ندارم چیزی نیست

شعر زیاد میخوانیم و می گوییم

الحمدالله 

ممنونم⚘⚘