2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 24 پست
در رحمت خدا همیشه بازه..توبه فقط زمان مرگ قبول نیست ..فقط باید از ته دل بخوای

😔😔😔😔نمیتونم از شر اون گناه خلاص شم نه بخاطر اینکه میلم میکشه یا دلم میخواد نه.اون رهام نمیکنه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔😔😔نمیتونم از شر اون گناه خلاص شم نه بخاطر اینکه میلم میکشه یا دلم میخواد نه.اون رهام نمیکنه...

ببین توبه نصوح فک کنم اسمشه..بزن اینترنت‌بخون ببین چیه..ناامیدی از‌شیطانه..وقتی ما انسانها اشرف مخلوقاتیم وخدایی داریم اوج مهربانی و توبه پذیر پ چرا ناامید باشیم و شیطان خوشحال کنیم..

وقتی ناامیدی یعنی استغفرلله ب خدا ایمان نداری..۲ دق بشین فکر کن 

خدایاااا بابت همه‌چیز شکر 🤲
😢😢😢😢

آدم رفتنی باید بره ،، تقدیر کار خودش رو می‌کنه 

فقط ناراحتم که این همه پول دادم به این دروغگو های حروم لقمه 

هر چه دلم خواست نه آن میشود 

آنچه خدا خواست همان می‌شود 

آدم رفتنی باید بره ،، تقدیر کار خودش رو می‌کنه  فقط ناراحتم که این همه پول دادم به این دروغگو ...

درسته عزیزم من یه بار همینجا یکی برام گرفت درمورد طرف مقابلم همه چیو درست گفت حتی درمورد برگشتنش هم درست بود دیگ پیدا نکردم اون کاربرو که ازش بپرسم

حالا یکی درمورد ازدواجم گفت نمیدونم دیگ درست در بیاد یا نه

درسته عزیزم من یه بار همینجا یکی برام گرفت درمورد طرف مقابلم همه چیو درست گفت حتی درمورد برگشتنش هم ...

یه حس ششمی به من گفت که سمتت نمیاد چون برای دوستی میخواد و تو هم اهل دوستی نیستی ،، جالبه که این درست گفت ولی اون فالگیرا نه چون فقط پول رو میشناسن

یه حس ششمی به من گفت که سمتت نمیاد چون برای دوستی میخواد و تو هم اهل دوستی نیستی ،، جالبه که این درس ...

بعضی از فالگیرا بار اولو رایگان میگیرن یکی از کاربرا هم دیروز برام رایگان گرفت درمورد ازدواجم ولی خب چون اینده هس نمیدونم درست باشه یا نه