bhztah مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عنوان فال | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 24 پست خانوما کسی رو میشناسین که فال تک نیت بگیره دقیق باشه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/07/19 | 15:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oya5456 عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 3223 حرفت کامل درسته و من اعتماد کامل و اعتقاد دارم . ان شاالله که خیره ممنونم انشالله توکل ب خدا ..خدا خیلی مهربونتر از حرفای ماست . خدایاااا بابت همهچیز شکر 🤲
yeldizargun عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 2300 در رحمت خدا همیشه بازه..توبه فقط زمان مرگ قبول نیست ..فقط باید از ته دل بخوای 😔😔😔😔نمیتونم از شر اون گناه خلاص شم نه بخاطر اینکه میلم میکشه یا دلم میخواد نه.اون رهام نمیکنه...
پیتزاپپرونی777 عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 2364 کیس احساسی داشتم گفتن دوست داره و آخر شهریور بهت زنگ میزنه . الان کی هست ؟؟؟ مهر ولی هیچ اتف ... 😢😢😢😢
oya5456 عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 3223 😔😔😔😔نمیتونم از شر اون گناه خلاص شم نه بخاطر اینکه میلم میکشه یا دلم میخواد نه.اون رهام نمیکنه... ببین توبه نصوح فک کنم اسمشه..بزن اینترنتبخون ببین چیه..ناامیدی ازشیطانه..وقتی ما انسانها اشرف مخلوقاتیم وخدایی داریم اوج مهربانی و توبه پذیر پ چرا ناامید باشیم و شیطان خوشحال کنیم..وقتی ناامیدی یعنی استغفرلله ب خدا ایمان نداری..۲ دق بشین فکر کن خدایاااا بابت همهچیز شکر 🤲
dornajoon عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 5550 😢😢😢😢 آدم رفتنی باید بره ،، تقدیر کار خودش رو میکنه فقط ناراحتم که این همه پول دادم به این دروغگو های حروم لقمه هر چه دلم خواست نه آن میشود آنچه خدا خواست همان میشود
yeldizargun عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 2300 ببین توبه نصوح فک کنم اسمشه..بزن اینترنتبخون ببین چیه..ناامیدی ازشیطانه..وقتی ما انسانها اشرف مخلو ... باشه گلم مرسی😔❤️ممنونم که راهنمایی کردی توکل به خود خدا
هایلایترتایدی عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1505 انشالله توکل ب خدا ..خدا خیلی مهربونتر از حرفای ماست . ان شاالله . ممنونم عزیزم
پیتزاپپرونی777 عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 2364 آدم رفتنی باید بره ،، تقدیر کار خودش رو میکنه فقط ناراحتم که این همه پول دادم به این دروغگو ... درسته عزیزم من یه بار همینجا یکی برام گرفت درمورد طرف مقابلم همه چیو درست گفت حتی درمورد برگشتنش هم درست بود دیگ پیدا نکردم اون کاربرو که ازش بپرسمحالا یکی درمورد ازدواجم گفت نمیدونم دیگ درست در بیاد یا نه
dornajoon عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 5550 درسته عزیزم من یه بار همینجا یکی برام گرفت درمورد طرف مقابلم همه چیو درست گفت حتی درمورد برگشتنش هم ... یه حس ششمی به من گفت که سمتت نمیاد چون برای دوستی میخواد و تو هم اهل دوستی نیستی ،، جالبه که این درست گفت ولی اون فالگیرا نه چون فقط پول رو میشناسن
پیتزاپپرونی777 عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 2364 یه حس ششمی به من گفت که سمتت نمیاد چون برای دوستی میخواد و تو هم اهل دوستی نیستی ،، جالبه که این درس ... بعضی از فالگیرا بار اولو رایگان میگیرن یکی از کاربرا هم دیروز برام رایگان گرفت درمورد ازدواجم ولی خب چون اینده هس نمیدونم درست باشه یا نه