2777
2789

با روان‌درمانی خوب میشی 

دوستم داشت  رفت پیش روانشناس رواندرمانی شد الانم کاملا خوب شده

درمان روانپویشی خیلی خوب جواب میده

اگه خواستی من شماره روانشناسش رو بهت بدم کارش عالیه خودم هم برای اضطراب قبل اقدام بارداریم میرم پیشش

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍

زن دایی من پانیک داشت خوب شد،ولی فرق میکنه هرکس پانیک داشته باشه مریضیش که مثل پانیکی های دیگه نیست،بعضیا خیلی حاد هست بعضیا نه،من خودم چندسال پیش دچار دو قطبی شدم یک سال قرص مصرف کردم خوب شدم ولی من به خودم کمک کردم نذاشتم بیماری بر من غلبه کنه،الانم خیلی ها دو قطبی هستن که پنج شش ساله که خوب نشدن،خیلی پانیکی هم هست چهار،پنج ساله گرفتارشن و خوب نشدن در کل اگه پانیک دارین خوب شدن دست خودتونه

هر آنچه که برای روحت خوب است،همان را انجام بده :)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زن دایی من پانیک داشت خوب شد،ولی فرق میکنه هرکس پانیک داشته باشه مریضیش که مثل پانیکی های دیگه نیست، ...

برادرم این مشکل و داره فک کردیم قلبش هس بستری شد ولی تشخیص دادن پانیکه .خیلی شدیده

برادرم این مشکل و داره فک کردیم قلبش هس بستری شد ولی تشخیص دادن پانیکه .خیلی شدیده

از علایمش میشه بگین

هیچ انتظاری از کسی ندارم!واین نشانه قدرت من نیست!مسئله خستگی از اعتماد های شکسته است...

خب باید قرص مصرف کنن ،نباید خونه نشین بشن باید برن تو جامعه پیاده روی کنن کلاسی چیزی برن کار کنن باید فعالیت داشته باشن انشالا که حالشون خوب میشه

خب باید قرص مصرف کنن ،نباید خونه نشین بشن باید برن تو جامعه پیاده روی کنن کلاسی چیزی برن کار کنن بای ...

مرسی گلم ایشالله.کلا صبح تا شب بیرونه .بخاطر پدرم ک فوت شده افسرده شده الانم اینجوری

مرسی گلم ایشالله.کلا صبح تا شب بیرونه .بخاطر پدرم ک فوت شده افسرده شده الانم اینجوری

خدا رحمتش کنه یک گروه تلگرام هست همه پانیکی هستن گوگل سرچ کنید گروه تلگرام پانیک  من قبلا عضو بودم گروه خوبی بود