2777
2789

هورمونات قاطی کرده من کل بارداریم اینجورم😂

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون سه ماه اول کلا سخته برا خیلیها و خیلی بالاپایین میشن هرمون ها. منم همینطوری بودم. عوضش سه ماه دوم معمولا خوب میشه. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

منم سر بارداری اولم خمینجوری بودم..کامل درکت میکنم..خدایی خیلی سخته..من که بیست و چهار ساعت کارم گریه بود 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

الهی حال دلتون خوب

رزق و روزی تون افزون

وساز زندگیتون

کوک کوک خدایا

برای دوستانم رقم بزن

1هفته شادی،خوشی،موفقیت وخیروبرکت

ﺩﻋﺎ کنیم هیچ کس ﺩﻟﺶ ﻧﮕﯿﺮﻩ،ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﮔﺮﻓﺖ ؛؛؛

ﺧﺪﺍ ﯾﻪ ﻫﻢ ﺻﺤﺒﺖ ﺧﻮﺏ ،ﺑﺬﺍﺭﻩ ﺳﺮ ﺭﺍﻫﺶ!

ﺩﻋﺎ کنیم کـه ﻫﯿﭽﮑﺪﻭممون ﺍﺷﮑﯽ

ﺍﺯ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﯿﺎﺩ، ﺍگرم اﻭﻣﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﺑﺎﺷﻪ!

ﺩﻋﺎ کنیم ؛ ﻫﯿﭽﮑﯽ ﺩﻟﺶ ﭘﺮ ﻧﺸﻪ،

ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﭘﺮ ﺷﺪ ﭘﺮ ﺑﺸﻪ ﺍﺯ ﻋﺸﻖ ﺍﺯ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ!

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکی ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ،

ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ؛ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ!

ﺩﻋﺎ کنیم ﻫﺮ ﮐﯽ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺗﻮ ﺩﻟﺶ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻬﺶ ﺑﺮﺳﻪ!

ﺩﻋﺎ کنیم ،حکمت خدا ؛ با آرزوهامون یکی باشه…

ختم ۴۰ هزار صلوات 

هر کی هرچقدر میتونه اعلام کنه

لطفا لایک نکنید فقط اعلام کنید🌹

قرص اسنترا اشغالی که میخوردی بخاطر اونه  وای من یک هفته استفاده کردم باورت نمیشه داستم دیوانه ...

اره منم یه هفته خوردم و این حال به من دست داد اولش اینطوری نبودم من تو زاییمان قبلی بعد از زایمان حالم بد بود ولی الان از اول بارداری تعجب میکنم

چیکار کنم اروم بگیرم ؟

ببین با خرید کردن آروم میشی برو خرید با کار کردن آروم میشی کار سبک انجام بده با کسی حرف نزن که قراره بدجوری بهت بربخوره و ناراحت بشی دلت بشکنه 

۴ سال خواهرشوهرم گاو و گوسفندم کرد هیچی نگفتم یه بار تو بارداری بهم گفت بچت زشت و سیاه میشه ۷ ماهه از دلم نرفته 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
ببین با خرید کردن آروم میشی برو خرید با کار کردن آروم میشی کار سبک انجام بده با کسی حرف نزن که قراره ...

باشه حتما.چه بد من خواهر شوهر ندارم به جاش یه مادر شوهر بد اخلاق دارم 

باشه حتما.چه بد من خواهر شوهر ندارم به جاش یه مادر شوهر بد اخلاق دارم 

مادرشوهرمو که نگو بچه هنوز تو شکممه فکر کتک زدنشه گفتم بمیرم نمیذارم دست به دخترم بزنید نمیدونم تو کتک زدن چیا دیدن خوششون میاد 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم