2789
شاید باردار باشی که عقب انداختی،کارسنگین نکن.الانم شاید بتا پایین باشه بی بی نشون نداده.یهفته یاچندر ...

ی سوال داشتم راسته ک میگن در اوایل بارداری نباید دوغ خورد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜  با انرژی مثبت😎
انتظار خیلی سخته

خیلیییی ، یعنی وقتی علائم داری وحشتناکه ، من همه علائمو دارم ، سینه هام باد کرده ، دلدرد پریودی دارم گاهی ، نوک سینه هام سفت شده و حساس، نفخ دارم ، ترشح دارم ، ولی میترسم تلقینو توهم باشه ، منتظرم موعدم رد شه بیبی چک بزنم 😐

خدایا شکرت💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ی سوال داشتم راسته ک میگن در اوایل بارداری نباید دوغ خورد 

واقعا؟؟؟نمیدونم من که دادم میخورم اوایل بارداریم الان😥

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
شما چندروز عقب انداختین و بی بی زدین

من اصلا عقب ننداختم.۱۱روز بعدتخمک‌گذاریم یعنی قبل پریم بی بی زدم هاله انداخت بعدشم آزمایش کا مثبت بود.بچه اولمم دوروز عقب انداختم بی بیم مثبت شد

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
دلم میخواد اگه نیسم زود پریود شم ، چند ماهه اقدامین؟؟    

اره خب منم همین طور اینجور اعصاب خوردیه..من این ما کامل جلو گیری نداشتم ولی اون ماه قبلی کامل نبود تقریبا ی دوماه

اره خب منم همین طور اینجور اعصاب خوردیه..من این ما کامل جلو گیری نداشتم ولی اون ماه قبلی کامل نبود ت ...

منم ماه اولم ، من بارداری قبلیم ک سقط شد ماه اول بدون دارو دوقلو باردار شدم ،همش فک میکردم این سری هم ماه اول باردار شم ، نمیدونم ، امیدوارم زودتر تکلیفمون مشخص شه و باردار باشیم 🙏🙏💙💙

خدایا شکرت💜