2777
2789
عنوان

پر کردن دندان

320 بازدید | 33 پست

بچه ها با مواد سفید پر کنه بهتره یا سیاه

دندونای آسیا هست

خیلی نگرانم نکنه کنده شه باز

کلینیک دولتی هست ارزون میگیره نکنه کارش بد باشع؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

تجربشو دارم كه ميگم واسه دندون جاي ارزون نرو اصلا نرو

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

سفید خوبه میگن سیاه چون فلز هستش سرما و‌گرمای غذا و نوشیدنی ها رو سریع جذب میکنه باعث میشه دندون درد شی. من سه تا با سفید پر کردم مشکلی نداشتم اصن

همسرم دلیل من است. 💜🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیشب از دندون درد داشتم میمردم بخدا خیییلی هزینه ها بالا اصلا جرات نمیکنم برم بپرسم...بیمه میخواد دولتی 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

من دیشب از دندون درد داشتم میمردم بخدا خیییلی هزینه ها بالا اصلا جرات نمیکنم برم بپرسم...بیمه میخواد ...

اینجا بمن گفتع عصب کشی و پر کردن روی هم 700 تومن

آسیاب که زیبایی نیست عزیزم اصلا مشخص نیست

من از اونام ک وقتی میخندم دهنم قد اسب آبی باز میشع همش مشخصه همشششش تا فیها خالدونم

وضع مالیم زیاد اوکی نیست راستش 

اره منم همينطور بودم كه رفتم جايي كه قيمت مناسب تر

چنان گندي زد كه دوباره همون پولو از اول رفتم دادم يه دندونپزشك ماهرتر تا گندشو درست كنه. بعد كليييي معطلم ميكرد يه دقيقه كار ميكرد ميگفت ادامش برو هفته بعد بيا 

كشتم

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
شما کجایی هستین 

یه شهرستان کوچیکیم 

ببخشید نمیتونم اسم ببرم 

بنظرت خیلی ارزونه نکنه بد باشع؟