2777
2789
عنوان

پر کردن دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 33 پست
اره منم همينطور بودم كه رفتم جايي كه قيمت مناسب تر چنان گندي زد كه دوباره همون پولو از اول رفتم داد ...

دندونت مشکلش چی بود؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
آمالگام(همون مواد سیاه) استحکامش بالاتره ولی تو موادش جیوه هست،ولی مثلا شوهر من حساس بود نذاشت با آم ...

چند شد هزینش؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه شهرستان کوچیکیم  ببخشید نمیتونم اسم ببرم  بنظرت خیلی ارزونه نکنه بد باشع؟

اگه از استان همداني يه جاي عاااالي بهت بگم

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
اگه از استان همداني يه جاي عاااالي بهت بگم

ن نیستم

میگم این گفته عصب کشی و پر کردن روی هم 700 

خیلی ارزونه؟ 

دولتیه

چند شد واسه شما؟ 

ن نیستم میگم این گفته عصب کشی و پر کردن روی هم 700  خیلی ارزونه؟  دولتیه چند شد واسه ش ...

واسه من يه تومن شد

البته دكتر ماهريه اما منصف

واسه من يه تومن شد البته دكتر ماهريه اما منصف

دولتيم نيست خصوصي بود كه رفتم

دولتيم نيست خصوصي بود كه رفتم

خب پس این ب نسبت دولتی بودنش اونقدام ارزون نیست ک

ترسیدم گفتم نکنه خیلی ارزونه هیچی حالیشون نیست

چند شد هزینش؟ 

عزیزم من چند سال پیش انجام دادم.

ولی به‌قول دوستمون من هم تجربه درمانگاه رو دارم برای پر کردن و عصب کشی،افتضاااح کار کردن. بعد از چند سال مجبور شدم دوباره برم تمام دندونامو عصب‌کشی مجدد کنم. هم هزینه‌م بیشتر شد هم دوباره درد  و دردسر دندون پزشکی و ...

اگه میتونی تحمل کنی و وضع دندونت اورژانسی نیست پولت رو جمع کن و جای بهتر برو.

یه شهرستان کوچیکیم  ببخشید نمیتونم اسم ببرم  بنظرت خیلی ارزونه نکنه بد باشع؟

نه عزیزم ارزون نیس اینجامکه ما هستیم میگه ۷۰۰پر۲۰۰عصب کشی..خب شهر به شهر دیگه تازه اینجا ۲ملیون پر کردنم داره ولی بنظرم دیگه اون خیلی گرون پول مطبشو میگیره 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

خب پس این ب نسبت دولتی بودنش اونقدام ارزون نیست ک ترسیدم گفتم نکنه خیلی ارزونه هیچی حالیشون نیست

نه تفاوت قيمت انچناني نداره

اما مهم اينه كه ماهر باشه

عزیزم من چند سال پیش انجام دادم. ولی به‌قول دوستمون من هم تجربه درمانگاه رو دارم برای پر کردن و عصب ...

آخه من مطمئن نیستم کار کی خوبه تو شهرمون! 

دندونمم شکسته درد میگیره همش غذا بینش گیر میکنه ☹️