2777
2789

من همین الآن انجام دادم بخدا اصلا درد نداشت

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پریودت چجوره؟ اگه پریودیت خیلی درد داری شاید درد داشته باشه

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

بستگی به لوله های رحمت داره اگه بسته باشه برای باز کردنش یه کم درد میکشی اگه باز باشه نه برای من باز بود زیاد درد نداشت

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من خیلی درد داشتم  جیغ زدم  انگار یکی با لقد گذاشت اونجام  ولی همون ماه حامله شدم ...

خداروشکر عزیزم خدا حفظش کنه نی نی تو.دعا کن منم این ماه حامله بشم.آستانه دردت کمه یا زیاد گلم؟؟؟

اره ب خدا این قدر ترسوندم که کم کم میخام قید حاملگی رو بزنم😞😞

عججججب یعنی به خاطر یه عکس میخای قید بچه رو بزنی؟

اون بچه ای که بودن و نبودنش برای مادرش به یه عکس وابسته س به دنیا نیاد بهتره

عججججب یعنی به خاطر یه عکس میخای قید بچه رو بزنی؟ اون بچه ای که بودن و نبودنش برای مادرش به یه عکس ...

حتما خودت بچه داری که نفست ازجای گرم بلند میشه،توهم هر روز برو سونو وازمایش و...... ببینم بعد که جواب نگرفتی هم همین قدر محکم حرف میزنی یانه

حتما خودت بچه داری که نفست ازجای گرم بلند میشه،توهم هر روز برو سونو وازمایش و...... ببینم بعد که جوا ...

من بچه ندارم

اما اگر داشته باشم تمام درد و سختیه و مصایبشو به جون میخرم..نه اینکه برا یه عکس جا بزنم از مادری

جدی میگی عزیزم؟؟؟

آره بخدا، منم میترسیدم ولی اصلا درد نداشت، خیلی خیلی ضعیف از آمپول زدنم هم دردش کمتره