2821
2789
عنوان

حالت تهوع

228 بازدید | 12 پست

دوستان سلام.من اقدام‌کردم واسه بارداری...الان ۴روزه‌پریودیم دیرشده بااینکه یه پیاده روی بسیارسنگین کردم همچنان پریودنشدم....دوروزه صبح هاباحالت تهوع بیدارمیشم و بعداز یه مدتی حدودده دقیقه بعدش رفع میشه نسبت به بوها خیلی حساس شدم مثلادیروز بوی کباب میومد واقعا میخاستم بالابیارم تحملش برام سخت بود...ترشحاتمم زیادشده...امکان داره باردارباشم؟؟الان نمیخام بی بی بدم میخام ده روزدیرکردم بیبی بدم.چون یک روز قبل ازپریودیم دادم منفی بود

برای تهوع هنوز خیلی زوده!

تهوع تازه از دوماهگی خودش رو نشون میده

ممکنه تلقین باشه!

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه صبح ها باحالت تهوع بیدارمیشم توخواب که تلقین ندارم😂

بزار یکی دو روز هم بگذره،اگر پری نشدی،بی‌بی بزن باز

ان‌شاءالله که به مراد دلت برسی😊

چندوقته اقدامی؟

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
ماه سومه عزیزم

ان‌شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد

اگرم خیلی استرس داری،برو آز بده اون مشخص میکنه

من خودم اینقدر استرس داشتم یکی دوروز قبل از پریودی،بی‌بی زدم 

هاله انداخت

حالا کِی؟! یه روز قبل از تاسوعا😫

یعنی تا اون چندروز تعطیلی بگذره و تموم بشه و برم دکتر،دیگه خل شده بودم😂😂

ان‌شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد اگرم خیلی استرس داری،برو آز بده اون مشخص میکنه من خودم اینقدر ا ...

عززززیززززززم اره خیلی استرس زاس....من چون قبل پری دادم منفی بوده میترسم الانم برم منفی باشه....اون دوبارهم آزمایش دادم منفی بود دیگه زده شدم از آزمایش.....ایندفعه میخام صبرکنم شایدالکی بودعلائم ها🙂..دفعه های قبلی همه ی علائم هاروداشتم.ایندفعه فقط حساسیت به بووحالت تهوع دارم