2777
2789
باید درسته باشه چون گوسفندی که برلی عقیقه کشته میشه شرلیط داره ..اینکه 7 ماهه باشه از گوشتش پدرو ماد ...

میدونم گوسفندی که انتخاب کردیم بالای یک سال هست خودمون هم نمیخوریم ،گوشتشم ازاستخون جدا میکنیم تقسیم میکنیم 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقیقه کردنو هر وقت کنی اشکال نداره حتی وقتی مرد شد برا خودش هم میتونی اگر عقیقه نکرده باشه عقیقه کنی ...

ممنونم میدونم چون میخواستیم گوسفند برای ختنه کردنش بکشیم گفتم همون رو عقیقه کنیم 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
ما میخوایم یک گوسفند روزی که بدنیا بیاد بکشیم و تقریبا نصفشو بین اقوام و همسایه تقسیم کنیم  دو ...

نه عزیز جان چه مشکلی . شما بخ نیت عقیق قربانی میکنیین شرایطشم که میدونین دیگه 

آخه ما رسم داریم وقتی پسرا رو ختنه میکنن یک گوسفند میکشیم گفتم ما که روزی که بدنیا میاد گوسفند میکشی ...

ما هم رسم داریم چیزی که قربانی میکنیم حتی پوست و کله پاچه و جگرش هیچی هیچیش نباید بیاد داخل خونه، درسته گوسفند رو میبرن موسسه خیریه، جالب بود برام شما نصف میکنید. 

ما هم رسم داریم چیزی که قربانی میکنیم حتی پوست و کله پاچه و جگرش هیچی هیچیش نباید بیاد داخل خونه، در ...

نه گوسفندی که برای عقیقه هست کامل میدیم به افراد نیازمند حتی پوستشو بفروشیم پولشو میدیم نیازمند 

روزی که فرزند بدنیا میاد برای سلامتی مادر و فرزند گوسفند میکشیم و اقوام رو فقط با همسایه میدیم

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
عقیقه چیه

عقیقه از اعمال مستحب هست که امامان هم بر اون تاکید کردن برای حفظ فرزندتون از بلایا اون رو عقیقه کنین یعنی به نیت فرزند گوسفند می‌کشیم و بین بقیه تقسیم میکنیم مادر و پدر و خواهر و برادر کسی که براش عقیقه کردیم نباید از اون گوشت گوسفند بخورن حتی پوستش رو باید بفروشن پولش رو بدن نیازمند درباره عقیقه توصیه زیاد شده 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
مبارک باشه شما میپزین گوشت رو یا خام میدین به بقیه

سلامت باشی

والا خواستیم خام بدیم بخاطر کرونا ولی پرسوجو کردیم گفتن بهتره پخته باشه

دیگه پختیم بسته بندی کردیم فرستادیم برا فامیلا

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️