madmanjonn مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 6516 عنوان عقیقه کردن 409 بازدید | 24 پست خانما آیا میشه وقتی میخوایم پسربچه رو ختنه کنیم گوسفندی که میکشیم رو برای عقیقه بکشیم خدایا مراقب عزیزانم باش❤ 1399/07/19 | 07:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فطرت عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 6152 بله خیلی هم بهتر باید نیت عقیقه کنید و دعاش رو بخونید موقع ذبح و احکامش هم رعایت کنید
madmanjonn مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 6516 ما میخوایم یک گوسفند روزی که بدنیا بیاد بکشیم و تقریبا نصفشو بین اقوام و همسایه تقسیم کنیم دوگانگی پسرم رو ختنه کنیم و عقیقه کنیم و یک گوسفند بکشیم و بدیم بقیه میگم یوقت مشکل نداشته باشه خدایا مراقب عزیزانم باش❤
نی_نی_يار_دوستت_دارم عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1308 بله خیلیا این کارو میکنن یا همون اول یا سر ختنه بالاخره عقیقه کردن برای فرزند خیلی کار خوبیه
madmanjonn مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 6516 ما میخوایم یک گوسفند روزی که بدنیا بیاد بکشیم و تقریبا نصفشو بین اقوام و همسایه تقسیم کنیم دو ... دوماهگی منظورم بود خدایا مراقب عزیزانم باش❤
نی_نی_يار_دوستت_دارم عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1308 ما میخوایم یک گوسفند روزی که بدنیا بیاد بکشیم و تقریبا نصفشو بین اقوام و همسایه تقسیم کنیم دو ... فکر نکنم مهم اون نیت عقیقه کردن
madmanjonn مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 6516 برای دخترم یک سالگی عقیقه کردیم چون میخوایم دوماهگی ختنه کنیم پسرمو میگم همون گوسفندی که میکشیم عقیقه کنیم خدایا مراقب عزیزانم باش❤
عشق_گمشده عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 569 دوماهگی منظورم بود باید درسته باشه چون گوسفندی که برلی عقیقه کشته میشه شرلیط داره ..اینکه 7 ماهه باشه از گوشتش پدرو مادر نخورن .نصف نکن یه دفعه همه رو بذار واسه عقیقه
1370خداهمراهتان عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 5145 ما میخوایم یک گوسفند روزی که بدنیا بیاد بکشیم و تقریبا نصفشو بین اقوام و همسایه تقسیم کنیم دو ... من شنیدم ازگوسفندعقیقه ،پدرومادربچه نبایدبخورن وکلشوبایدتقسیم کنن ،بازم اونایی که احکام روخوب بلدن درستترمیتونن راهنماییت کنن ،انشاالله باخوشی وسلامتی وراحتی بچت روبدنیابیاری وبزرگش کنی کنارهمسرت ،مبارکتون باشه پیشاپیش عزیزم انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
madmanjonn مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 6516 فکر نکنم مهم اون نیت عقیقه کردن آخه ما رسم داریم وقتی پسرا رو ختنه میکنن یک گوسفند میکشیم گفتم ما که روزی که بدنیا میاد گوسفند میکشیم یخچالمون گوشت داره به همسرم گفتم گوسفندی که برای دوماهگی که ختنه اش کنیم رو به نیت عقیقه سر بریم و بدیم بقیه خدایا مراقب عزیزانم باش❤
madmanjonn مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 6516 من شنیدم ازگوسفندعقیقه ،پدرومادربچه نبایدبخورن وکلشوبایدتقسیم کنن ،بازم اونایی که احکام روخوب بلدن د ... ممنونم عزیزم آره میدونم ما برای دخترم رو انجام دادیم تازه گوشتا رو بی استخون کردیم دادیم بقیه حتی استخون بهتره نشکنه خدایا مراقب عزیزانم باش❤
نی_نی_يار_دوستت_دارم عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1308 آخه ما رسم داریم وقتی پسرا رو ختنه میکنن یک گوسفند میکشیم گفتم ما که روزی که بدنیا میاد گوسفند میکشی ... عقیقه کردنو هر وقت کنی اشکال نداره حتی وقتی مرد شد برا خودش هم میتونی اگر عقیقه نکرده باشه عقیقه کنی تاریخی براش تعیین نشده