2777
2789
عنوان

کروناااا😐😔

369 بازدید | 42 پست

سه روزه شوهرم احساس خستگی میکنه و سرفه اش خیلی کمه و کلا حس بویایی نداره.

بچه ها نمیدونم کروناست یا نه.به نطرتون علایم ممکنه شدیدتر هم بشه و کار به بیمارستان بکشه؟ تا چند روز بعد معلوم میشه که خفیف گرفته یا شدید؟ خبلی نگرانم بچه کوچیک دارم .خیلی استرس داریم توروخدا کسی میدونه بگه

یاشاسین آذربایجان💓✌

احتمال ۹۹ درصد همونه عزیزم خودتو گول نزن درمانش کن سریع

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره کروناس هیچی فقط قرمطینه ایشالا که خفیف گرفته

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

نگران نباش عزیزم حسابی به خودتون برس زود خوب میشه

قرار که نیست هر سرماخوردگی کرونا باشه و هر کرونایی اوضاع رو. وخیم کنه خیلیا خفیف. گرفتن خوب شدن نگران نباش عزیزم😘

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴

همسر منم 2 هفته هست این طوری شده ولی دکتر رفت، دکتر گفت کرونا نیست

گفت الان پاییزه انواع ویروس و الودگی تو هواست مربوط به اونه

ولی خوب هنوز خوب نشده منم بچه کوچیک دارم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

صد در صد کروناست

شما هم احتمالا میگیری

بچه یا علائم نداره یا خیلی جزئیه

نگران نباش

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
عزیزم چرا این نمیدید خب! من  مادر  و پدرم هرسه گرفتیم  یک نفر بگیره بقیه هم قطعا ...

خب اگه معلوم بشه کروناست چیکار باید بکنیم؟ تو شهرمون بیمارستانا پر و اشباع شده.فعلا قرنطینه اش کردیم نمیدونم دیگه چیکار کنم

یاشاسین آذربایجان💓✌