2777
2789
عنوان

کروناااا😐😔

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 42 پست

پرتغال رو پوست سبز یا نارنجیش رو بگیر پوست سفیده باشه چهار قاچش کن بریز تو ابمیوه گیر(اب هویج)  گیر بده بخوره سرشار از ویتامین سی هس. مایعاتم زیاد بخوره سعی کن غذاهای طبع گرم بهش بدی دمنوش هم بخوره اگه خدایی نکرده تنگی نفس گرفت برید بیمارستان

ممنون عزیزم خیلی عالی بود دستت درد نکنه

خواهش میکنم 

اگر بیماری زمینه ای نداره همسرت جای نگرانی نیست 

من خودم ۲۰ سالمه 

پدر و مادرم ۴۰ و ۴۵ سال هممون گرفتیم و خوب شدیم

فقط تغذیه و استراحت

ایشالا زودتر خوب میشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون انشالله .خدا از دهنت بشنوه.این چند ماهه زمستون و پاییز چی میخواد سرمون بیاد فقط خدا میدونه😔

توکلمون به خداست ...

نمیدونم آخرش چی بسرمون میاد🥺

هر روز یکی تو خونمون علائم داره مدام دلشوره دارم و هرشب کابوس میبینم 😔😭

توکلمون به خداست ... نمیدونم آخرش چی بسرمون میاد🥺 هر روز یکی تو خونمون علائم داره مدام دلشوره دار ...

ای وای بخدا منم همینم و حالا با این وضع شوهرم کلا ریختم به هم.خدا خودش کمک کنه.خودمم گلوم میسوزه و خشک میشه.نمیدونم منم گرفتم یا نه.

یاشاسین آذربایجان💓✌

ای وای بخدا منم همینم و حالا با این وضع شوهرم کلا ریختم به هم.خدا خودش کمک کنه.خودمم گلوم میسوزه و خ ...

نمک قرقره کنید و جوشونده بخورید،توخونه ماسک بزنید..

اگه شوهرتون سرفه نداشته باشه،شایدتاحالانگرفته باشید

نمک قرقره کنید و جوشونده بخورید،توخونه ماسک بزنید.. اگه شوهرتون سرفه نداشته باشه،شایدتاحالانگرفته ب ...

خیلی کم سرفه میکنه مثلا روزی چهار پنج بار.فقط خدا کنه کرونا نباسه بخدا فقط نگران پسرمم خیلی زود و شدید مریض میشه.توکل بخدا

یاشاسین آذربایجان💓✌

خب اگه معلوم بشه کروناست چیکار باید بکنیم؟ تو شهرمون بیمارستانا پر و اشباع شده.فعلا قرنطینه اش کردیم ...

عزیزم احتمال زیاد کرونا هست. اما تا زمانی که تب خیلی بالا که نشه کنترلش کرد و تنگی نفس نداشته باشه لازم‌نیست برید بیمارستان. از نظر غذایی رعایت کن دود اسفند استفاده نکن از وایتکس و چیزای شوینده قوی هم بهدهیچ وجه استفاده نکن . دم نوش گیاهی مثل آویشن و پونه بخورید .سوپ و مایعا ت زیاد بخوریو و البته ویتامینوسی حتما بخورید

خیلی کم سرفه میکنه مثلا روزی چهار پنج بار.فقط خدا کنه کرونا نباسه بخدا فقط نگران پسرمم خیلی زود و شد ...

ان شاءالله که نیست

فقط روزهاروبشمرید،وهمینطور به علائم شوهرتون دقت کنید،مثلا سرفه هاش کمترمیشه یا خدایی نکرده بیشتر.

تب داره یا نداره و ...

ان شاءالله که نیست فقط روزهاروبشمرید،وهمینطور به علائم شوهرتون دقت کنید،مثلا سرفه هاش کمترمیشه یا خ ...

باشه عزیزم.واقعا ممنون که اومدین و راهنماییم کردین

یاشاسین آذربایجان💓✌