سلام بچه یادتونه گفتم یه هفته قبل اقدام داشتم نمیدونم حامله ام یا نه؟
الان سرما خوردم نمیدونم قرص سرماخوردگی بخوردم یا نه؟ به نظرتون چه کنم ؟
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نخور به نظرم،من سر بارداریم اوایل علائم سرماخوردگی داشتم یه جا خوندم علامت بارداری حالت سرماخوردگیه بدن بعد لقاح واکنش دفاعی نشون میده اینجوری بروز میکنه
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
اتفاقي نميفته من رفتم پيش متخصص زنان براي عفونت گفتم اگه باردار باشم چي؟ گفت از موعدت رد شده؟ گفتم نه گفت تا وقتي از موعدت رد نشده ضرري نداره چون لانه گزيني نشده هنوز
ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
نخور به نظرم،من سر بارداریم اوایل علائم سرماخوردگی داشتم یه جا خوندم علامت بارداری حالت سرماخوردگیه ...
جدی؟ بچه تون چیه؟
خواهر جان اينطوري بهت بگم من ديكلو فناك گذاشتم باردار هم شده بودم ولي هنوز خبر نداشتم زير دلم خيلي تير ميكشيد اوايل بارداريم بود هي فك ميكردم درد پريوديه شياف ميزاشتم هيچي نشد نترس داروتو مصرف كن
ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
خواهر جان اينطوري بهت بگم من ديكلو فناك گذاشتم باردار هم شده بودم ولي هنوز خبر نداشتم زير دلم خيلي ت ...
اتفاقا از غروب سمت چپ زیر دلم درد میکنه فکر میکنم تخمدانم باشه؟