2777
2789
عنوان

بارداری

110 بازدید | 14 پست

سلام بچه یادتونه گفتم یه هفته قبل اقدام داشتم نمیدونم حامله ام یا نه؟

الان سرما خوردم نمیدونم قرص سرماخوردگی بخوردم یا نه؟ به نظرتون چه کنم ؟

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخور به نظرم،من سر بارداریم اوایل علائم سرماخوردگی داشتم یه جا خوندم علامت بارداری حالت سرماخوردگیه بدن بعد لقاح واکنش دفاعی نشون میده اینجوری بروز میکنه

خدایا مسافر 
تا از موعدت رد نشده استفاده ميتوني بكني 

اگه الان باردار باشم چی؟

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
اگه الان باردار باشم چی؟

اتفاقي نميفته من رفتم پيش متخصص زنان براي عفونت گفتم اگه باردار باشم چي؟ گفت از موعدت رد شده؟ گفتم نه گفت تا وقتي از موعدت رد نشده ضرري نداره چون لانه گزيني نشده هنوز

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
نخور به نظرم،من سر بارداریم اوایل علائم سرماخوردگی داشتم یه جا خوندم علامت بارداری حالت سرماخوردگیه ...

جدی؟ بچه تون چیه؟

خواهر جان اينطوري بهت بگم من ديكلو فناك گذاشتم باردار هم شده بودم ولي هنوز خبر نداشتم زير دلم خيلي تير ميكشيد اوايل بارداريم بود هي فك ميكردم درد پريوديه شياف ميزاشتم هيچي نشد نترس داروتو مصرف كن

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
خواهر جان اينطوري بهت بگم من ديكلو فناك گذاشتم باردار هم شده بودم ولي هنوز خبر نداشتم زير دلم خيلي ت ...

اتفاقا از غروب سمت چپ زیر دلم درد میکنه فکر میکنم تخمدانم باشه؟

اتفاقا از غروب سمت چپ زیر دلم درد میکنه فکر میکنم تخمدانم باشه؟

تازه ميخواد به خودش بياد دارو هاتو بخور زود خوب شي بابا 

بعدش ديگه نميتوني مصرف كني ها تازه به نظر من برو امپول بزن زودتر خوب شي

کسی میدونه اگه زن و شوهر ناقل کرونا باشن و اقدام داشته باشن بچشون مبتلا میشه ؟

نميدونم خدايي مساله ي جديدي بود ولي بيماري خوني كه نيست فك نميكنم مثه ايدز و اينا منتقل نميشه

سعی کن تا جاییکه میتونی استفاده نکنی . ولی اگه خوردی قرصای ترکیبی اصلا نخور مثل اونایی که روز و شب دارن 

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔