2777
2789
عنوان

احساس پری مثانه در هفته ۲۳😔

866 بازدید | 15 پست

حتی وقتی تازه از دسشویی میام احساس پری مثانه دارم دو هفته پیش آزمایش ادرار و کشت داشتم مشکلی نبود فقط ph ۸ بود به نظرتون عفونت گرفتم؟؟؟؟؟ نکنه کیسه آبم می‌خواد پاره شه؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من که از اول بارداری تا اخرین روزش اینجوری بودم .ده دقیقه یه بار دسشویی میرفتم

خب مشکل همینه ندارم دسشویی فقط احساسشو دارم خیلی نگرانم دو روزه اینجوری شدم

نه اگه عفونت نداری طبیعیه چون بچه که بزرگ میشه رحم هم بزرگ میشه و به مثانه فشار میاره، 

نمیدونم فردا دوباره میرم کشت ادرار میدم اگه عفونت ادرار باشه زایمان زودرس میگیرم؟؟؟

نمیدونم فردا دوباره میرم کشت ادرار میدم اگه عفونت ادرار باشه زایمان زودرس میگیرم؟؟؟

نه عزیزم نگران نباش؛ اگه عفونت داشته باشی دارو میدن زود خوب میشی 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نه عزیزم نگران نباش؛ اگه عفونت داشته باشی دارو میدن زود خوب میشی 

خودم حس میکنم دارم اخه جدیدا اینجوری شدم کابوس زایمان زود دارم یا میگم نکنه کیسه آبم داره فشار میاره به مثانم اسباب کشی داشتیم میگم نکنه فشار اومده بهم😭😭

خودم حس میکنم دارم اخه جدیدا اینجوری شدم کابوس زایمان زود دارم یا میگم نکنه کیسه آبم داره فشار میاره ...

نه عزیزم اما درکل سعی کن‌کار سنگین نکنی و به خودت زیاد فشار نیاری 

دعا کن این بچه برام بمونه بعد از چن سال باردار شدم تا الان خون دل خوردم😔😔

ای جااان الهی بگردم انشاالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم 🙏🙏❤❤