2777
2789
عنوان

ازدواج خیانت

405 بازدید | 12 پست

چرا انقد خانوما بد شدن مثلا طرف تازه دامادها باش دوست میشه یا دخترا ..خب لامصبا ی لحظه خودتونو بزارید جای اون دختر بدبختی ک دارین بدبختش میکنید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه یه چیز یادم افتاد یبار رفته بودم توی این ربات های چت هی میزدم هرکی میومد میگفت مجردی یا متاهل منم تعجب میکردم میگفتم وا مگه متاهل میاد میگفتن اره 😏

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
عه یه چیز یادم افتاد یبار رفته بودم توی این ربات های چت هی میزدم هرکی میومد میگفت مجردی یا مجرد منم ...

خیانت هم زنای متاهل زیاد شده هم مردا کاش خدا ی نگاهی بهمون میکرد

تازه داماد چرا دوست میشه

چرا نمیگی مردا چرا اینقد بد شدن؟

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

شما اگه میخوای بکوبی حداقل دوطرفو بکوب ،نه فقط خانمارو

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
چرا تازه دامادم نامرده بی وجدانه اما با خودش نمکین این ک ب زنش رحم نکرده مارو میخاد چیکار 

نه نمیگن 

اگه یه دختر با یه مرد متاهل دوست بشه فقط و فقط به خودش بد کرده

اما یه مرد متاهل نه تنها به خودش بلکه به همسر و بچش و زندگی مشترکی که ساخته بد میکنه

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
نه نمیگن  اگه یه دختر با یه مرد متاهل دوست بشه فقط و فقط به خودش بد کرده اما یه مرد متاهل نه ...

واقعا من ب شوهرم میگفتم طلاق گریه میکرد .میگفتم لامصب خوب تو خودت خواستی زن زندگیت فدای هوست کردی حالا میتونی تا آخر عمر بری با همونا