2777
2789
عنوان

قهر

93 بازدید | 13 پست

تند رفتم شوهرم ازم دلخوره حرف نمیزنه

البته ماجرا ازاین قرار بود

شوهرم یه ماهه ذهنش درگیر مغازشو جایجاییه و کار اولشم یکم شلوغ پلوغی شده

حقیقتش بیشتر وقت سال همین برنامس

منم یکم کلافه میشم من اینجا غریبم خانواده خودش اینجان

از طرفی کرونا بطرف همش خونه موندن بطرف همه تکالیف پسرم بطرف باردارم بطرف ،ثبت کارای اداری مغازه شوهرم بطرف که بامنه باید خودرو اوکی کنم مرتب و منظم یکم وسواسیم غذاو کارای خونه بامنه تنهایی.این یکی دوماه میومد خونه همش ذهنش درگیر کاراشه شبا میومد زود می‌خوابید درسته باردارم ماه هشتم نزدیکه خطرناکه ولی خب همش نزدیکی نیست که ....منم کلافه شدم دیشب ازش گلگی کردم وقنگتی دیدم خوابش برد تو واتساپ نوشتم اونم صبح اومد پنج بار سلام گفت از دلم در بیاره ج ندادم بهش برخورد

حالا باهام سرنگینه

منم طاقت قهر ندارم چکنم خانما

اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فازش اینه ک دوس داشته اول طرفش ی عذرخواهی کنه در مورد مشکل حرف بزنه بعد لوس بازی دربیاره 

مدل اقایون باهم فرق داره 

شاید ازون دسته ست ک مشکلاتو اینجوری حل میکنه ، مثلا ازونا ک بحثو ادامه نمیده اما سعی میکنه اون روزو با خانومش بهتر بگذرونه 

ب هر حال جواب سلامشو باید میداد و در ضمن کسی ک تحمل قهر نداره نباید قهر کنه خودش اذیت میشه

شوهر منم دقیقا این مدلیه ک شما میگی 

خب حالا ک شما شوهرتو شناختی مطمئن باش مثل این خانوم ب مشکل نمیخوری

منم نامزدم باهم ک بحث میکنیم فرداش ب طور کلی بحث دیشبو فراموش میکنه و حتی اسمشم نمیاره

گلگی ک میکنم ، واینمیسته توجیه کنه و حرف بزنه یه چشم میگه و رفتارشو تغییر میده