دلم میخاد برم خرید و هر چی دوس دارم بخرم حداقل واسه یه روزم که شده به موجودی کارتم و جیبم نگاه نکنم ولی افسوس ک فک نکنم هیچ وقت همین چین چیزی بشه تا هزاریم باید حساب کنم ک یه وقت کم نیاریم شدیدا دلم یه خرید میخاد تا حالمو خوب کنه ولی افسوس
مثلا اگه دوتا هودی بخرم دیگه دلم نمیاد تا ماه دیگه کفش و نیم بوت بخرم 🤦🏻♀️ سخته واقعا همه چییی گرون شده
هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرمکه اومدی کشیدی آروم آروم عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلکک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمیارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️ به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همیشه مراقب بودمو هستم ،اما خرداد ماه عروسی برادرزاده ام بود و خودی ها رو دعوت کرد به بهانه عروسی اون یه سور و صفای حسابی بخودم دادم مانتو ، کیف و کفش ست لوازم آرایش شال روسری لباس مجلسی همه جنس خوب خریدم خیلی حال داد ...یکبار هم که شده اینکارو بکنید آرزو به دل نمونید😄💚
💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
الهی ...میدونم مستأجری سخته خیلی ،هر چی در میاری باید بدی صاحبخونه و یا رو پیش بزاری
حداقل بچه نیارید این نظر منه ،خود منم که وضعم متوسطه یه بچه دارم و دیگه نمیارم ،دلم نمیخواد تو نداری بزرگ بشه حداقل در حد متوسط بتونم براش هزینه کنم تو این گرونی همینشم سخته
قبلا میگفتن زندگی بخور و نمیره الان همون هم نیست از بخور و نمیر هم بدتره با سیلی صورتم سر ...
اره فدات شم میدونم...شوهر دوستم تو این اوضاع بیکارم شده واقعا جلو چشمم دارم میبینم
هفته پیش برنج دمسیاه کیلویی بیست و شش تومن بود دیروز رفتیم دیدیم شده سی دو تومن الهی خدا خودش نجاتمون بده ،این مملکت ما صاحب نداره بخور بخور و بچاپ بچاپه و هر کی فکر خودشه
انشاءالله خدا خودش یه فرجی کنه تو زندگیامون مخصوصا اونا که مشکلاتشون بیشتره