کالسکه چه مدلی گرفتید ؟ من سابقه سقط داشتم ولی توکل برخدا میگم بخرم روز به روز داره گرون میشه همه چ ...
به خدا من اون هفته نشستم گریه کردم انقدر که همه چیز یهو میره بالا بیست روزپیش تخت وکمد را قیمت کردیم بعد پنجشنبه رفتیم بخریم همونو به خدا دوبرابر کرده بودن 😭😭
حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آها پس منم ان شاءالله توکل به خدا بخرم کالسکه رو آها این طور سخته این همه هم هزینه میدی ...
من دلیجان برداشتم ازون مدل قدیمیاش که دسته متحرک داره با دسته رو به مادرو روبه جلو میشه روما هم مارک خوبیه من خارجی بلکو دوس داشتم مدلاش خیلی ناز بودن
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب