2777
2789
کالسکه چه مدلی گرفتید ؟ من سابقه سقط داشتم ولی توکل برخدا میگم بخرم روز به روز داره گرون میشه همه چ ...

به خدا من اون هفته نشستم گریه کردم  انقدر که همه چیز یهو میره بالا بیست روزپیش تخت وکمد را قیمت کردیم بعد پنجشنبه رفتیم بخریم همونو به خدا دوبرابر کرده بودن 😭😭

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آها پس منم ان شاءالله توکل به خدا بخرم کالسکه رو  آها این طور سخته این همه هم هزینه میدی  ...

من دلیجان برداشتم ازون مدل قدیمیاش که دسته متحرک داره با دسته رو به مادرو روبه جلو میشه روما هم مارک خوبیه من خارجی بلکو دوس داشتم مدلاش خیلی ناز بودن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اگه ان شاءالله بتونم کریر کف صاف بتونم پیدا کنم 

کریر کف صاف چیه؟ باید یه چیزی بگیری که استاندارد باشه برای ماشین، تو کریر معمولی تو قسمت کمرش پتو بذار گودیش رو بگیره

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
سلام من ازهمون اول مامانم خورد خورد خرید الحمدلله تکمیل شد ایرانی خریدیم همه چیز را

سلام به سلامتی ،کالسکه چی ؟

من فردا سونوگرافی یه لک کوچولو دیدم ولی توکل برخدا منم آروم آروم بخریم

به خدا من اون هفته نشستم گریه کردم  انقدر که همه چیز یهو میره بالا بیست روزپیش تخت وکمد را قیمت ...

چند ؟

من راستش کمد خیلی دوست ندارم گفتم یه چیز سیار ان شاءالله بسازیم تو کمد دیواری بزاریم

سلام به سلامتی ،کالسکه چی ؟ من فردا سونوگرافی یه لک کوچولو دیدم ولی توکل برخدا منم آروم آروم بخریم

کالسکه هم دلیجان خریدم کریر گفتم به دردم نمیخوره

من کالسکه کیف وروروئک را باهم خریدیم1200

نگران نباش منم هفته پنج دوسه روز لک بینی داشتم شیاف استفاده کردم خوب شد الحمدلله

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
چند ؟ من راستش کمد خیلی دوست ندارم گفتم یه چیز سیار ان شاءالله بسازیم تو کمد دیواری بزاریم

الان هشت تومنن

من خیلی گشتم تا یه تولیدی پیداکردم6200خریدم

کالسکه هم دلیجان خریدم کریر گفتم به دردم نمیخوره من کالسکه کیف وروروئک را باهم خریدیم1200 نگران نب ...

اوهوم منم ان شاءالله دلیجان 

من لک بینیم دوسه روز بود خوب شده بود سونوگرافی رفتم حرفی از لک نزد ،اما فردای سونوگرافی یه دونه دیدم و دیگه ندیدم