2777
2789
نه سخت که نبود  خب اونموقع شرایطمون جور بود دیگه البته یه عالمه لباس و اینا رو از قبل خریده ب ...

آها 

فکر کردم بخاطر اینکه خیالتون کامل راحت بشه 

من فعلا مثلا کالسکه 

چون کریر شک دارم بخرم یا نه احتمالا جاش ساک حمل بخرم 

کالسکه چه مدلی گرفتید ؟ من سابقه سقط داشتم ولی توکل برخدا میگم بخرم روز به روز داره گرون میشه همه چ ...

من ایران نیستم شاید به دردت نخوره اطلاعاتم

من گراکو گرفتم از این مدل ها که کریر روی کالاسکه سوار میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آها  فکر کردم بخاطر اینکه خیالتون کامل راحت بشه  من فعلا مثلا کالسکه  چون کریر شک ...

زیاد سخت نگیر هرچی تونستی بخر اونقدر در اینده میخری تا یسالش نشده اتاقش پر پر میشه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
اخه من سقط داشتم مامانم به دلش اومد خودم لباس خریدم.منظورش اینه هفت ماهگی سیسمونی رو میاره

آره منم سقط داشتم 😔

شما چند ماهگی ؟

ولی میگم توکل برخدا ،یعنی الان لباس ها خونه خودت نیاوردی؟

اره واقعا من چون بچه رو بیرون نمیبردم کالسکه نخریدم ب جاش پول کالسکه و گهوارشو براش اون موقع ک سکه ی ...

آره راست میگی ،منم احتمال زیاد ان شاء الله روروئک و حریر نخرم به خاطر کمر بچه

من ۵ ماهگی گرفتم دقیقا هفته بعد سونو آنومالی که جنسیتش مشخص شد . من خودم کالسکه و کریر گرفتن سال ۹۷،  ۶میلیون پول دادم بهش اگر الان بود سعی میکردم کالسکه جمع و جور تا شو بگیرم جای کریر هم صندلی ماشین مناسب میگرفتم

زیاد سخت نگیر هرچی تونستی بخر اونقدر در اینده میخری تا یسالش نشده اتاقش پر پر میشه

اوهوم خارجی ها بدم نمیاد اما دلم نمیاد سه میلیون مامانم اینا پول بدن فقط کالسکه وقتی با یه تومان هم میشه 

اوهوم خارجی ها بدم نمیاد اما دلم نمیاد سه میلیون مامانم اینا پول بدن فقط کالسکه وقتی با یه تومان هم ...

اره بابا مگه چقدر استفاده میشه مال دختر من که همش نو هست با اینکه دلیجانه

و مونده واسه توراهیم بخدا انگار تازه گرفتم 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

من واسه پسر اولم 8 ماهگی با مامان بابام رفتیم خریدیم سر این هنوز جنسیتش رو نمی دونم و خرید نکردم البته باید ببینم جیب همسرم در چه حاله 😂

از پسر اولا م هم کریر و چند تا پتو و حوله دارم 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....