آها فکر کردم بخاطر اینکه خیالتون کامل راحت بشه من فعلا مثلا کالسکه چون کریر شک ...
زیاد سخت نگیر هرچی تونستی بخر اونقدر در اینده میخری تا یسالش نشده اتاقش پر پر میشه
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
من ۵ ماهگی گرفتم دقیقا هفته بعد سونو آنومالی که جنسیتش مشخص شد . من خودم کالسکه و کریر گرفتن سال ۹۷، ۶میلیون پول دادم بهش اگر الان بود سعی میکردم کالسکه جمع و جور تا شو بگیرم جای کریر هم صندلی ماشین مناسب میگرفتم
اوهوم خارجی ها بدم نمیاد اما دلم نمیاد سه میلیون مامانم اینا پول بدن فقط کالسکه وقتی با یه تومان هم ...
اره بابا مگه چقدر استفاده میشه مال دختر من که همش نو هست با اینکه دلیجانه
و مونده واسه توراهیم بخدا انگار تازه گرفتم
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍