2777
2789
عنوان

کلاس گیتار 😛😛😛😛

26640 بازدید | 31 پست

سلام دوستان اگر کسی درباره کلاس گیتار اطلاعات داره ممنون میشم لطف کنه بهم بگه مثلا چند وقته میشه در حد قابل قبول یاد گرفت و هزینه کلاس ها و ... میخوام تازه شروع کنم و گیتار اولین سازیه که میخوام یاد بگیرم ❤❤❤❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو آموزشگاه خودشون انواع ساز رو بهت نشون میدن و با توجه به علاقت و استعدادت میگن کدوم ساز رو انتخاب کنی 

هفته ای ی جلسه 30 دقیقه ای خصوصی هستش 

در ماه 200 تومن میشه 

و اینکه ساز مبتدی بگیر 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

من دو هفته اس گیتار گرفتم، کتاب و cd هم خریدم، اما کلیپای یوتیوب خیلی کمکم میکنه، مخصوصاً کلیپای آرش آردفروشان اصلا عااالیه اینقدر راحت امورش میده، بعد از اونم کلیپای خارجی نگاه میکنم اونا هم خوبن 

به خاطر کرونا هم کلاس نمیرم 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

عشقم بستگی به تمرینت داری و زمانی که براش میذاری

نه تنها گیتار...بلکه همه سازها همینطورین...بعدشم اینکه تو گیتار شما اول باید ببینی چه سبکی داری..کلاسیک...پاپ...فلامینکو.سبک خیلی تاثیر دارهواگه سبکه دلخواهتو نتونی پیدا کنی دلزده میشی

برادره من بچه بود با پاپا روع کرد بعده چند سال گذاشت کنار.بعد دوباره الان خیلی ساله برگشت سراغه گیتار.این بار فهمید فلامنکو دوست داره و با عشق رفت دنبالش

کلن برای هر نوع سازی یه قاعده وجود داره: تمرین....تمرین....تمرین

عشقم بستگی به تمرینت داری و زمانی که براش میذاری نه تنها گیتار...بلکه همه سازها همینطورین...بعدشم ا ...

من استادم گفت باید کلاسیک و اول یاد بگیری چون کسایی که اول پاپ و یادمیگیرن که فقط اهنگ بزنن و بخونن وسطاش گیر میکنن ولی کلاسیک ده جلسه ی ترم اول یه سبک کلی از گیتار و نسبتا میگه

من ۳۰۰ تومن دادم🤦‍♀️کتاب هم گفت باید بگیری از رو اون تئوری درس میده 

من 4 جلسه ای 200 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
اونوقت توی 10 جلسه تا چه سطحی یاد میگیرین؟ 

تا سطحی که بعد از اون ده جلسه اگه ادامه ندم که خودم میتونم بزنم با کتاب و اموزش های اینستا و اینا اگه هم ترم دومو ادامه بدم اول باید سبکمو انتخاب کنم بعدش از ترم دوم جدی تر میشه فردا کلاس دارم استادم گفته از فردا خیلی درسات سنگین میشه باید کلی وقت واسه تمرین چیزایی که میگه بذارم

😳۴ جلسه مگه داریم؟دو ساعت ۲۰۰ مگه چه خبره

کدوم شهری مگه تو 😶

ما خصوصی باهامون کار میشه 

من استادم گفت باید کلاسیک و اول یاد بگیری چون کسایی که اول پاپ و یادمیگیرن که فقط اهنگ بزنن و بخونن ...

یعنی چی؟

اینا گیتاراش فرق میکنه کلن...ینی یه گیتاری بگیری...بعد اگه اسپنیش دوست داشتی دوباره هزینه کنی گیتارتو عوض کنی؟گیتاره خوب الا هشت نه تومنه...الکیه مگه

عشقم به نظرم با یه معلمه دیگه صحبت کن...من خیلی تو کاره موسیقیم...خودم پیانو و هارمونیکا میزنم.تاحالا ندیدم هیچ معلمی اصرار کنه بگه باید با این سبک شروع کنی...حتی برا همون پیانو که اسلوبش چون تمرین انگشته و من دوست نداشتم ، معلمم با یه روش دیگه رفت جلو...نگفت که حتمن باید تمرین انگشت کار کنی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 36 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز