2821
2789
عنوان

کلاس گیتار 😛😛😛😛

| مشاهده متن کامل بحث + 27076 بازدید | 31 پست
یعنی چی؟ اینا گیتاراش فرق میکنه کلن...ینی یه گیتاری بگیری...بعد اگه اسپنیش دوست داشتی دوباره هزینه ...

فکر نمیکنم لازم باشه هزینه بشه تو با یه گیتار میتونی چندین تا سبک بزنی همینطور که داداشم با ارگ پیانو هم میزد و کار میکرد 

بعدشم من استادم تجربش زیاده میگه خیلیا میان پیشم و میگن که پشیمونن که اول پاپ کار کردن حتما یه چیزی میدونه که میگه دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر نمیکنم لازم باشه هزینه بشه تو با یه گیتار میتونی چندین تا سبک بزنی همینطور که داداشم با ارگ پیان ...

گلم بذا بهت بگم، با گیتار پاپ نمیشه فلامنکو زد ولی با فلامنکو میشه پاپ و کلاسیک زد.استادت با اون همه تجربه واقعن این چیزا رو نگفته بهت؟یا صلاح ندونسته؟یا گفته ولش کن بابا یه چیزی یادش میدیم بره پی کارش؟

بعدشم شما یه کم اطلاعاتتوتو موسیقی بیشتر کن که نگی برادرم با ارگ پیانو میزد    آخه ارگ کجااااا پیانو کجااااا....بله اونا جفتشون کلاویه دارن...ولی مثله این میمونه که موتور چهار چرق رو با بوگاتی مقایسه کنی.جفتشون راه میرن و جفتشون چهارتا چرخ دارن...ولی چه ربطی به هم دارن؟

گلم نمیخام تخریب روحیه کنم...ولی یه گیتاره ارزونه ششصد هفتصد تومنی بگیر.چون بعید میدونم با اون استاد و این اطلاعاته موسیقی به جایی برسی

من دو هفته اس گیتار گرفتم، کتاب و cd هم خریدم، اما کلیپای یوتیوب خیلی کمکم میکنه، مخصوصاً کلیپای آرش ...

سلام عزیزم منم تو تلگرام ویدیوهای آرش اردفروشان رو میبینم تازه شروع کردم شما الان باد گرفتی با ویدیوهای؟کلاس نرفتی؟من گفتم اگ کلاس برم بهتره 

سلام عزیزم منم تو تلگرام ویدیوهای آرش اردفروشان رو میبینم تازه شروع کردم شما الان باد گرفتی با ویدیو ...

سلام گلم 

اگه میتونی کلاس بری و وقت و هزینه شو داری  ، برو کلاس.

ولی من چند نفرو می شناسم بدون کلاس رفتن در حد حرفه ای گیتار میزنن ، بیشتر بستگی به خودت داره،  بعضیا تا اجبار بالای سرشون نباشه تمرین نمیکنن😅 بعضیا هم علاقه دارن تو خونه تمرین میکنن.

من خودم گفتم اون تایمی که باید حاضر بشم برم کلاس ، می شینم تو خونه تمرین می‌کنم .

نه دیگه با آردفروشان تمرین نکردم،  حس میکردم تمریناش اصولی نیست ول کردم، الان با یه اَپی تمرین می‌کنم خیلی عالیه ، مرحله به مرحله جلو میره و خودتم باید باهاش تمرین کنی اگه درست زدی میره مرحله بعد خیلی باحاله.

یکیش yousician که روزانه ۱۰ دقیقه رایگانه بقیه اش پولیه.

دومیش simply guitar,  نسخه کرک شده اش رو پیدا کن چون تو ایران تحریمه😑

و سخن آخر 😂

تمرین تمرین تمرین 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره