2777
2789
عنوان

بنظرتون دوستم داره؟

129 بازدید | 10 پست

سلام این اولین باره که میام توی سایت و خودم نظر میخوام.

بچه ها من عاشق یکیم با اون و داداشم رفتیم بیرون داداشم که رفت با گوشی حرف بزنه همش بهم نگاه میکرد یجور شوخ و مهربون بود من تقریبا 3 ماهه حس میکنم دوستش دارم و برای اولین بار باهاش رفتم بیرون . دوست دارم اونم منو دوست داشته باشه ولی خب از روی نگاه که نمیشع تشخیص داد . دستمم به هیچ جا بند نیس از اون دخترا نیستم برم بهش بگم ازت خوشم میاد فقط دوستش دارم و وقتی آنلاینیشو چک میکنم میبینم اعصابم خورد میشه. بنظرتون دفعه بعد که دیدمش چجوری برخورد کنم .

دفعه قبل که دیدمش یکم خودمو گرفتم😤

اینجوری معلوم نمیشه

اگه سرت غیرتی بشه و برات خطر کنه ینی دوستت داره

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به صورت ناشناس بهش پیام بده حرف بکش 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت                                 از دنیایی ک مال نیست                                           از جهانی ک مرا بیهوده بدان بسته اند...

دفعه بعد برید کنار رودخونه تو برو تو اب الکی دست و پا بزن بگو کمک کمک اگ اومد کمکت ک دوست داره، اگ نیومد بزار اب ببرت که حسرت بخوره😂😂😂

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

چن سالته مگه؟ افکار بچگونه ای داری

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅