2777
2789
عنوان

دزد طلاهام

729 بازدید | 28 پست

تو یه واحد آپارتمانم ,2 تکه طلا داشتم چندماهه توی کشوی کمد بودن ,آخرین بار 20 روز پیش بهشون سر زدم ,دیشب نگاه کردم دیدم نیستن ,برام عجیبه همه چی مرتب سره جاشه ,هیچی کم نشده فقط طلاهام ,سابقه دزدی نداشتیم شهر و ساختمونمون امنه ,بنظرتون کاره همسایه میتونه باشه یا آشنا ؟؟؟ازکی شکایت کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول قشنگ بگرد

منم همچین دردسری کشیدم ک سراخر منوشوهرم متوجه شدیم ک خانوادش گرفته بودن

بعد قشنگ فکرکن تواین ۲۰ روز کیاامدن خونتون وکیامیدونستن معمولا دزدا خونه کسایی میان ک منفعت براشون داشته باشه ن واسه دوتاتکه طلا من احساس میکنم هرکی بوده کارآشناست 

واای من حلقه نامزدم گم شد همون روز یکی از اقوامامون که یکمم دس کج بود امده بود خونمون کلی سر و صدا سرش کردم گفتم میرم انگشت نگاری و شکایت میکنم ازت اصلا اوضاعی بود هرچی هم بد بخت قسم میخورد من حالیم نبود چون همون موقع هم با نامزدم قهر بودیم گفتم حالا چیکار کنم بعد از سه هفته داخل حیاط خونمون پیدا شد امقدر شرمندش شدیم معذرت خواهی کردم که نگو ولی موندم چطو رفت داخل حیاط😐😰

از 1 ماه  پیش همسایه مراسم ختم داشتن ساختمون خیلی شلوغ بود منم گاهی خونه نبودم ,دره خونم هم قفل ...

خو عزیزم چراقفل نمیکنی 

الان ادم ب شوهرشم نمیتونه اعتمادکنه

ب کسی از همسایه ها گفتی ک طلا داری وکجاگذاشتیش؟؟

خو عزیزم چراقفل نمیکنی  الان ادم ب شوهرشم نمیتونه اعتمادکنه ب کسی از همسایه ها گفتی ک طلا دار ...

با همسایه ارتباط ندارم,عجیبه یه النگوهمینجور جلو چشم بدون جعبه توی کشو سومی بود اون هستش ,ولی اون 2 تکه توی لای لباسا توی جعبه کوچیک اونا نیستن 

با همسایه ارتباط ندارم,عجیبه یه النگوهمینجور جلو چشم بدون جعبه توی کشو سومی بود اون هستش ,ولی اون 2 ...

چقد جالب دقیقا من مثل من

من چندسال پیش گردنبدو النگومو دراوردم میخواستیم بریم مسافرت گفتم تومسافرت همراهم نباشه

النگومو گذاشتم توکشو کلی لباس ریختم روش 

گردنبدنم گذاشتم توظرفایه کابینتام 

وقتی ازمسافرت برگشتیم النگوم نبود ولی گردنبندم بود

ممکنه کسی ک امده گرفته عجله داشته یامیترسیده هرلحظه کسی برسه یا میدونسته زود برمیگردی

براهمین اونو نگرفته هرکی هست آشناست عزیزم