2777
2789
عنوان

دزد طلاهام

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 28 پست
چقد جالب دقیقا من مثل من من چندسال پیش گردنبدو النگومو دراوردم میخواستیم بریم مسافرت گفتم تومسافرت ...

آره خب دزدا کشوها و کمد ها رو میگردن توی ظرفا رو نمیگردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای من حلقه نامزدم گم شد همون روز یکی از اقوامامون که یکمم دس کج بود امده بود خونمون کلی سر و صدا س ...

معظرت خواهی تو الان دلی که شکسته درست میکنه از قدیم گفتن مالتو بپا همسایتو دزد نکن

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
با همسایه ارتباط ندارم,عجیبه یه النگوهمینجور جلو چشم بدون جعبه توی کشو سومی بود اون هستش ,ولی اون 2 ...

منم النگوهام بادوتاانگشترم خودب خودناپدیدشدن توکشوگذاشته بودم سره طلاکلی دعواشدک الان کارم ب طلاق کشیده شدمن میدونم عشقم نبردشون مادره پستش دزدید

منم یه عالمه طلا تو یه جعبه داشتم سبک ترینش یه دستبند بود نیست ک نیست میگم اگه کار دزد بود باید همرو میبرد ته اون دستبندو ولی غیب شده

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂