آیا امکان داره چون من دیروز سالاد ماکارونی و خیارشور خوردم امروز وزنمو زیاد نشون بده؟😨
دارم سکته میکنم😨
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
گلم یه روش بیشتر نداره☺️☺️همین الان برو دستشویی بگو خب☺️☺️بعد دست بکن ته دهانت و اینگونه میشود که هر ...
😂😂😂😂😂😂😂 از وقتی که امروز ناشتا وزن کردم و این شده دیگه تا الان لبمو به هیچی نزدم حتی آب
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلم چطوری باید عضو تاپیک بامداد خمار شد؟؟ چکار میکنید ؟؟ میشه دقیق توضیح بدی
اومممم تا 7 مهر وقت داشت الان فک کنم دیگه عضو نمیگیرن
یه برنامه کالری شمار نصب میکنیم بعد وزن الانمونو ضربدر 20 و منهای 100 میکنیم بعد اینهمه کالری مصرف میکنیم شنبه ها و سه شنبه ها هم فست یعنی 500 کالری و ورزش😁
یبار خراب کردی تجربه شد برات. از فردا جبران کن اینکه ایراد نداره
آره من میتونم😁💪
ما اینیم دیگه😂😂😂😂😂تازه کار دیگه ای هم میتونه بکنه🙈🙊برو دستشویی و تا میتونی زور بزن فان# & ...
وای😂😂😂😂😂😂